Alexia Eram, primele declarații după ce a fost operată de urgență. În ce stare se află fiica Andreei Esca

Publicat: 19 Nov. 2020, 08:58 Vedete

În urmă cu doar câteva zile, Alexia Eram și-a îngrijorat fanii după ce i-a anunțat pe rețelele de socializare că a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Din fericire a fost vorba doar despre o operație de apendicită, iar acum fiica Andreei Esca este în afara oricărui pericol.

Alexia Eram s-a externat de câteva zile, iar după ce starea sa de sănătate i-a permis a făcut și primele declarații despre operația suferită.

Alexia a publicat mai multe InstaStory-uri, în care le povestește urmăritorilor săi faptul că nu se aștepta ca operația să fie așa grea. De asemenea, iubita lui Mario Fresh a declara că se recuperează, dar încă are dureri puternice.

„Bună, dragii mei! După cum știți, m-am întors acasă. Îmi beau cafeaua și mă recuperez. Nu e ușor după cum credeam. Este una dintre cele mai ușoare operații, doar că fiind prima mea operație am crezut că mă operez azi, mâine plec și gata, dar de fapt nu este atât de ușor. Abia merg, mă doare, mă ține, obosesc foarte repede, dar mă recuperez”, a spus Alexia Eram la InstaStory.

Alexia Eram, despre planurile de căsătorie

De ceva timp se speculează în spațiul public faptul că Alexia Eram și Mario Fresh se pregătesc de nuntă. Invitată într-o emisiune de televiziune, fiica Andreei Esca a vrut să lămurească aceste lucruri.

„Cred că atunci când chiar o să ne căsătorim nu o să ne mai creadă lumea, la cât de mult s-a zvonit asta”, a spus Alexia la emisiunea lui Cătălin Măruță, amuzată de toată situația.

Mai mult decât atât, provocată de Andreea Esca să vorbescă despre momentul în care va deveni mamă, Alexia Eram a dezvăluit că își dorește doi copii până la vârsta de 30 de ani. În prezent, artista are 19 ani.

“De când mă știu, am vrut să am copii. Când eram mică, voiam șapte. Acum vreau doi, cred că sunt suficienți. Copiii își urmează părinții când vine vorba despre cum să își alcătuiască familia. Deci, da, cred că aș vrea să devin mamă cam la aceeași vârstă ca tine, poate puțin mai repede, ca să am doi copii până în 30 de ani”, a declarat Alexia Eram în cadrul unui interviu oferit jurnaliștilor revistei Unica.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 19 Nov. 2020, 08:58 Vedete
Pe aceeași temă