Alexandru Arșinel, operat de urgență! Cum se simte celebrul actor

Publicat: 29 Sep. 2020, 15:53 Vedete

Actorul Alexandru Arșinel a fost operat de urgență la ochi. Cum se simte acum bărbatul în vârstă de 81 de ani.

Celebrul Alexandru Arșinel a ajuns din nou la doctor și a fost operat de urgență la ochi, arată Cancan. Actorul se confruntă de ceva vreme cu anumite probleme de sănătate, după ce a suferit un transplant de rinichi. Potrivit sursei citate, Alexandru Arșinel a fost nevoit să i se schimbe cristalinul. Se simte foarte bine și se află sub atenția specialistei Monica Pop.

Recent, Alexandru Arșinel a vândut roșii în piață

Celebrul actor de 81 de ani, în cursul zilei de sâmbătă, a cărat spre piață câteva lădițe cu legume proaspete, iar Cristian, fiul cel mic, l-a ajutat, a descărcat marfa și la vânzare a stat aproximativ o oră. Prețurile n-au fost nici prea mari, nici prea mici: kilogramul de roşii 6 lei, cel de ardei kapia în mai multe culori 10 lei, guliile 6 lei, iar sucul de roşii 15 lei litrul.

„Îmi place să fac asta pentru că îmi place să fiu printre oameni, să-i văd cum se uită la produse, cum negociază… Legumele sunt excelente, eu toată vara numai de la fiul meu am mâncat. Îmi aducea prospături cu lădiţele la Sinaia, acolo unde am stat izolat cu soţia mea. Am avut noroc că s-a apucat de treaba asta pe care o face cu o pasiune extraordinară şi toată vara am profitat de producţia lui. Am mâncat bio, dar m-am şi îngrăşat «bio» în izolare. Nu mult, 2-3 kg”, a mărturisit el pentru Click!.

Actorul Alexandru Arșinel este foarte mândru de familia lui. Cristian, fiul cel mic al vedetei, este absolvent de Drept și ASE, dar s-a decis să se dedice pasiunii de… grădinărit! Aroape de București, acesta a amenajat un solar, iar anul trecut vindea în supermarketuri roșii și ardei la caserolă.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 29 Sep. 2020, 15:53 Vedete
Pe aceeași temă