Imagini șocante! Alexandru Arșinel a ajuns să vândă roșii în piață

Publicat: 08 sept. 2020, 08:30 Autor: Andreea Voicu Vedete

Surpriză de proporții pentru cei care locuiesc în Capitală! Celebrul actor Alexandru Arșinel n-a ieșit să facă piața, dar… a ieșit să vândă!

Alexandru Arșinel a putut fi văzut în acest weekend care a trecut în zona Cotroceni, unde a vândut la o tarabă ardei kapia, bulion și roșii. Bărbatul, care este iubit de foarte mulți români, își ajută fiul cel mic, care are o afacere în domeniul agricol. Operat de hernie de disc şi de rinichi, cu tensiune şi dureri de picioare, actorul și-a luat inima în dinți și s-a implicat în dorințele familiei.

Astfel că, celebrul actor de 81 de ani, în cursul zilei de sâmbătă a cărat spre piață câteva lădițe cu legume proaspete, iar Cristian, fiul cel mic, l-a ajutat, a descărcat marfa și la vânzare a stat aproximativ o oră. Prețurile n-au fost nici prea mari, nici prea mici: kilogramul de roşii 6 lei, cel de ardei kapia în mai multe culori 10 lei, guliile 6 lei, iar sucul de roşii 15 lei litrul.

„Îmi place să fac asta pentru că îmi place să fiu printre oameni, să-i văd cum se uită la produse, cum negociază… Legumele sunt excelente, eu toată vara numai de la fiul meu am mâncat. Îmi aducea prospături cu lădiţele la Sinaia, acolo unde am stat izolat cu soţia mea. Am avut noroc că s-a apucat de treaba asta pe care o face cu o pasiune extraordinară şi toată vara am profitat de producţia lui. Am mâncat bio, dar m-am şi îngrăşat «bio» în izolare. Nu mult, 2-3 kg”, a mărturisit el pentru Click!.

Alexandru Arșinel, mândru de familia lui. Fiul cel mic investește în pasiunea sa

Actorul Alexandru Arșinel este foarte mândru de familia lui. Cristian, fiul cel mic al vedetei, este absolvent de Drept și ASE, dar s-a decis să se dedice pasiunii de… grădinărit! Aroape de București, acesta a amenajat un solar, iar anul trecut vindea în supermarketuri roșii și ardei la caserolă.

„Am terminat de plantat ardeiul gras şi cel iute. Mai urmează peste două săptămâni gogoşarii şi vinetele. În supermarketuri, roşiile cherry vor fi la 20 lei/kg şi va fi un mix de mai multe soiuri”, povestea în vara anului trecut Cristian Arşinel.

Sursă foto: CLICK

Publicat: 08 sept. 2020, 08:30 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă