EXCLUSIV| Cine s-a mutat în casa lui Arșinel de pe litoral? Pe balconul vilei stau întinse prosoape și costume de baie!

Publicat: 31 iul. 2020, 09:22 Autor: G. M. Vedete

Casa lui Arșinel de pe litoral, locuită! Dacă până în urmă cu câteva săptămâni în vila actorului nu stătea nimeni, acum se pare că aceasta este plină!

Alexandru Arșinel deține o vilă frumușică pe litoral, locuință în care a investit o foarte mulți bani. Casa era mai mereu goală, în ultimii ani, însă actorul și-a luat măsuri de securitate serioase, asta după ce hoții i-au spart-o de câteva ori și i-au luat obiecte de valoare, după cum s-a scris în presă în trecut. El a investit bani în mai multe camere de luat vederi ca să-și supravegheze imobilul, plătind lunar o sumă deloc de neglijat unei firme de pază!

Dacă până în urmă cu câteva săptămâni, casa lui Arșinel părea una “părăsită”, cu obloane trase și lacăt pe poartă, acum, acolo, este atmosferă! Conform vecinilor, în vila actorului locuiesc, pe timpul verii, copiii și nepoții care adoră și ei marea!

Pe balconul vilei sunt întinse prosoape și costume de baie

Aceștia merg pe plajă, căci sunt doar câțiva păși de malul mării, iar seara preferă să stea pe terasă în curte sau în balcon.

Reporterii CIAO.RO au intrat în posesia unor imagini din care reiese clar că în vila actorului locuiește cineva și cel mai probabil, sunt membrii familiei lui. Lacătul a dispărut de pe poartă, obloanele de la geamuri nu mai sunt trase, iar pe balconul camerei cu vedere la stradă sunt puse la uscat prosoape de plajă și costume de baie!

Până în urmă cu câțiva ani, Alexandru Arșinel își petrecea mai toată vara pe litoral, însă din cauza problemelor de sănătate care s-au agravat între timp, acesta nu mai are voie să stea la soare sau în căldură exagerată, așa că preferă să plece cu soția la vila de la munte pe care o deține, în Sinaia.

 

Publicat: 31 iul. 2020, 09:22 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă