Alex Nedelcu, de la Survivor, a trăit o dezamăgire ”soră” cu boala: ”Am fost puțin în depresie câteva zile”

Publicat: 16 iun. 2022, 18:36 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Alex Nedelcu, la un pas de finala Survivor România 2022. Sportivul a fost dezmagit a părăsit competiția cu puțin timp înainte de finală.

Cele 5 luni petrecute în Dominicană, departe de familie și casă, au fost cumplite, după cum ne-a dezvăluit în interviul exclusiv pentru CIAO.RO.

CIAO.RO: Alex, atât de aproape de ziua Finalei. Ce ai simțit când ai fost eliminat?

Alex Nedelcu: Am fost foarte dezamăgit pentru că mai aveam o singură zi și puteam să fiu în Finală. N-am ieșit din cameră toată ziua, am fost puțin în depresie câteva zile. Mai ales după ce am văzut câtă lume mă susținea și câți spuneau că nu trebuia să fiu eu eliminat.

CIAO.RO: Ce a însemnat Survivor pentru tine, în afara faptului că ai slăbit incredibil de mult?

Alex Nedelcu, Survivor România 2022: „Pentru mine a însemnat 140 de zile pe insulă și 140 de lecții noi învățate în fiecare zi

Alex Nedelcu: Survivor, pentru mine, a însemnat 140 de zile pe insulă și 140 de lecții noi învățate în fiecare zi. Am slăbit mult de tot, 20 de kg. Când aveam 18 ani, aveam 78 de kg, iar acum m-am întors cu 75-76.

CIAO.RO: Ce persoane te-au încurajat să mergi? ȘI ce reacții ai primit după finalul show-ului?

Alex Nedelcu: Cel mai mult m-a încurajat familia mea și, în special, iubita mea. Ea a crezut în mine de la primul casting, a avut încredere că o să fiu ales și o să ajung la Survivor.

Dupa finalul show-ului, am observat că am foarte mulți fani, în special copii care mă opresc pe stradă. Este un sentiment frumos și plăcut. Înseamnă că lumea m-a văzut la tv exact așa cum sunt eu.

CIAO.RO: Care a fost cel mai dur moment trăit? Dar cea mai frumoasă recompensă?

Alex Nedelcu: Cel mai dur moment trăit a fost lipsa hranei, în general, și dorul de familie. Atunci când fetița mea a făcut un anișor pe 7 mai mi-a fost foarte greu pentru că eram pe insulă și mă gândeam la ea. Cea mai frumoasă recompensă a fost excursia la Curacao, dar și excursia în Punta Cana la delfini.

Alex Nedelcu, despre fetița lui: „Am pierdut primii pași, primii dințișori. Am pierdut 5 luni din viața ei”

CIAO.RO: Ce sentimente te încearcă când vezi cât a crescut fetița ta în această perioadă?

Alex Nedelcu: Mă încearcă niște sentimente ciudate pentru că eu am pierdut primii pași, primii dințișori. Am pierdut 5 luni din viața ei. Dar acum încerc să recuperez și să stau cât mai mult cu Nati și să fiu tătic cu normă întreagă.

Foto: PR PRO TV

Publicat: 16 iun. 2022, 18:36 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă