Eliminat de la Survivor, Marian Drăgulescu a dat de alte probleme: ”Stomacul meu s-a micșorat mult, iar informația aceasta nu a ajuns și la creier”

Publicat: 29 May. 2022, 19:30 Vedete

Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor România 2022. Sportivul a ieșit din competiție și încearcă să-și revină la viața normală. De când a plecat din trib, Marian a dat iama în frigider și… 3 zile a mâncat încontinuu, după cum ne-a dezvăluit în interviul exclusiv.

CIAO.RO: Marian, nu ai intrat din prima zi în competiție, însă ai reușit să treci prin foarte multe provocări. Care a fost cea mai dificilă?

Marian Drăgulescu: Sunt sigur că am trecut prin mai multe provocări decât majoritatea Faimoșilor. Dormitul în ploaie și lupta cu foamea au fost cele mai mari provocări.

„Iți dai seama că nu ai nevoie de prea multe, de fapt le ai mereu lângă tine”

CIAO.RO: Ce ți-a lipsit cel mai mult din perioada petrecută de casă? Ce te făcea să te gândești la cei care te așteptau în România?

Marian Drăgulescu: În zilele în care nu aveam jocuri, timpul trece greu pe insulă. Te plictisești teribil, și gândurile zboară la viața cotidiană de acasă. Te gândești ce ai face cu atât timp liber acasă; le simți lipsa celor dragi, și începi să te gândești ce lucruri te fac pe tine fericit. Și îți dai seama că nu ai nevoie de prea multe, de fapt le ai mereu lângă tine. Familia, prietenii, animalele, sănătatea, locul de muncă, sportul, o carte, și un zâmbet care nu costă nimic….și era să uit ceva…mâncare (râde – n.r.)

CIAO.RO: Îți dorești să ții legătura cu ceilalți concurenți? E cineva cu care nu îți dorești să mai ai vreo legătură?

Marian Drăgulescu: Cu TJ m-am înțeles cel mai bine, dar aș fi bucuros să ne vedem cu toții, și în alt context… mai puțin sălbatici.

CIAO.RO: Știm că toți concurenții care au ieșit au mâncat mult și au avut probleme cu somnul. La tine cum este?

Marian Drăgulescu, după Survivor România 2022: „Am realizat și mai mult ce viață frumoasă am”

Marian Drăgulescu: Nu am avut probleme cu somnul, am dormit ca un bebeluș, mă obișnuiesc repede cu binele, în schimb am mâncat 3 zile încontinuu, și am avut dureri de stomac. Se pare că stomacul meu s-a micșorat mult, iar informația aceasta nu a ajuns și la creier.

CIAO.RO: Bănuim că vei sta acolo până după finală. Însă, ce urmează apoi pentru tine?

Marian Drăgulescu: Sigur rămân la Finală, dar cu gândul sunt deja acasă. Am realizat și mai mult ce viață frumoasă am, și abia aștept să îmi reiau activitățile,  și îndatoririle… și pe cele de bărbat acasă.

Foto: PR Pro TV

Publicat: 29 May. 2022, 19:30 Vedete
Pe aceeași temă