Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit! Ce s-a întâmplat în vacanța din Bali

Publicat: 15 aug. 2022, 10:24 Autor: Maria Apostol Vedete

Recent întorși dintr-o vacanță exotică în Bali, Alex Bodi și Ema Uta și-au spus adio! Nu este pentru prima dată când cei doi se despart, însă de data aceasta moivul pare să fie unul extrem de serios. 

Alex Bodi a mărturisit la Antena Stars că nu mai formează un cuplu cu Ema Uta și că s-au întâmplat anumite lucruri între ei despre care nu ar vrea să vorbească. Afaceristul susține că nu mai există cale de împăcare între el și iubita lui.

Nu ne-am urmărit niciodată. Da, ne-am întors, dar am mers fiecare separat. Nu mai e cazul, nu mai suntem împreună. Vacanța a fost ok, dar s-au întâmplat niște lucruri. Nu-mi doresc să elimin sentimente”, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate, la Antena Stars.

Alex Bodi și iubita lui s-au bucurat de o vacanță exclusivistă în Bali, la hotelul Capella Ubud. După întoarcerea din vacanță, cei doi nu au mai ținut legătura și Alex Bodi susține că nu mai formează un cuplu cu partenera lui de viață.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și celebrul make-up artist își țin fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața, lor iar cei doi au postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii din vacanță.

Ce spunea Ema Uta despre Alex Bodi la începutul relației: ”Am fost avertizată”

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproximativ un an, atunci când Ema Uta spunea că a fost avertizată cu privire la Alex Bodi.

Eram la o cântare de-ale lui Lori, la un restaurant din București. El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant am văzut mesajul. M-am dus la baie și când am ieșit era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam, el se uita la mine. Atunci nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă. Am fost destul de reticentă, dar după ceva timp de când am lăsat o perioadă să-l cunosc mai bine.

Am fost prevenită, avertizată din toate colțurile. Mă simteam vinovată, eu eram singură, nu depindeam de nimeni, nu știam ce se întâmplă de ce toată lumea a sărit pe mine. Au trecut cam 8 luni de când l-am cunoscut. Am lăsat timpul să treacă, am văzut ce fel de persoană e, de fapt. Am închis ochii la ce se spunea despre el și acum pot să spun că suntem ok”, a spus Ema Uta la ”Teo Show”.

Publicat: 15 aug. 2022, 10:24 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă