Alex Bodi și Ema Uta au sărbătorit ca nababii, într-un club din Mamaia, marea împăcare!

Publicat: 05 mai 2022, 08:54 Autor: Maria Apostol Vedete

Nici măcar o lună nu au putut să stea unul fără altul! După ce Ema Uta a anunțat că este iar singură, printr-un mesaj publicat pe Instagram, Alex Bodi a căutat soluții s-o împace și, într-un final, a găsit-o pe cea câștigătoare!

Alex Bodi și Ema Uta s-au distrat ca în vremurile lor bune! După o despărțire de nicio lună de zile, cei doi și-au făcut apariția în clubul Breeze, din Mamaia, ca un cuplu demn de producțiile de la Hollywood.

El – îmbrăcat la patru ace, cu un costum portocaliu, ea – mulată din cap până-n picioare! Fără nicio exagerare, vestimentații de mii de euro. Ținându-se de mână și “flancați” de prieteni, cei doi au intrat în club strălucind la propriu.

Până să ajungă la masa pe care o aveau rezervată, Alex Bodi și Ema Uta s-au salutat cu mai mulți cunoscuți pe care i-au întâlnit în local. Amândoi cu zâmbetul pe buze, semn clar că împăcarea le priește din toate punctele de vedere. Așa cum era de așteptat, totul a fost la superlativ. Musculosul nu a renunțat la “aroganțele” care l-au consacrat în cluburile din România unde “mitralia” șampanii scumpe Armand de Brignac. Mai multe detalii și imagini găsiți AICI.

Alex Bodi, aventură secretă cu o altă vedetă

La scurt timp după despărțirea de Ema Uta, afaceristul a dezvăluit că a avut o relație pasională cu o vedetă din România, și nimeni nu a aflat despre ea!

Despre misterioasa femeie care i-a furat inima, Alex Bodi spune că era celebră.

Am avut o relație, dar am ținut-o mai ascunsă. Am preferat să nu vorbim sau să nu ne afișăm cumva, pentru că ne cunoaștem amândoi cum suntem.

„E cineva cunoscut și nu avea rost, pentru că știa unde duce și am zis că nu vrem să stricăm ce-a fost frumos, să repetăm anumite greșeli”, a declarat Alex Bodi, la Antena Stars.

Publicat: 05 mai 2022, 08:54 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă