Alex Bodi, scandal cu Bianca Drăgușanu și după divorț! Mărul discordiei: o mașină extrem de scumpă

Publicat: 17 Mar. 2020, 13:42 Vedete

Un nou scandal s-a iscat între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, afaceristul care a înaintat cererea de divorț la notar. Mărul discordiei pare să fie mașina pe care o conduce Bianca, care se află pe numele lui Bodi.

Potrivit Spynews, Alex Bodi a apelat la un avocat pentru ca Bianca Drăgușanu să îi dea autoturismul de lux înapoi, pe cale legală. Mercedesul de zeci de mii de euro a fost ”solicitat” înapoi de Alex Bodi. Pentru că Bianca Drăgușanu nu ar fi dorit să îi restituie bolidul de lux, Alex Bodi a acționat pe cale legală.

De asemenea, mașina ar fi fost luată de vedetă printr-un contract fals, achiziția fiind plătită doar parțial. Dacă Bianca Drăgușanu refuză să facă acest lucru, atunci lucrurile ar putea deveni mai complicate, ajungând chiar la poliție.

„Formulez prezenta solicitare de a îmi restitui, în termen de maxim 5 zile, autoturismul, în caz contrar urmând a declara la organele de poliție autoturismul furat și a vă solicita contravaloarea lipsei de folosință”, se arată în document.

Motivul uluitor pentru care au divorțat de fapt! Cum a reușit Bianca Drăgușanu să-l scoată din sărite pe Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a reușit să-l scoată din sărite pe Alex Bodi, fostul ei soț, de mai multe ori… și mereu din același motiv, se pare!

Bianca și Alex au divorțat, recent, la notar, după o căsnicie de doar câteva luni și o relație de aproximativ doi ani. În ultima perioadă, cei doi au tot avut certuri, au făcut scandal chiar și în locuri publice, semn că între ei nu mergea ceva… S-a tot vorbit despre gelozie, din partea amândurora. Ei bine, CIAO.ro a aflat că majoritatea certurilor dintre ei erau… culmea… din cauza anumitor imagini pe care frumoasa blondină le posta pe conturile ei de socializare. Bodi i-ar fi spus de mai multe ori să înceteze să mai pozeze în bombă sexy pentru că e femeie măritată și nu se cade.

Bianca Drăgușanu și Bodi, ceartă din cauza pozelor

Bodi i-a tot zis să nu mai posteze poze cu ea așa sexy, să lase la vedere anumite părți ale trupului pentru că unii interpretează greșit aceste imagini și au impresia că vrea să atragă pretendenți, să agațe. El i-ar fi spus că e femeie măritată, că are aproape 40 de ani și că nu se mai cade să pozeze atât de sexy. Că poate fi sexy și îmbrăcată până în gât. Ea îi argumenta că are contracte de imagine și că trebuie să le onoreze. Bodi spune că înțelege contractele de imagine, însă multe postări de-ale ei erau sexy… și atât, nu promova nimic, decât trupul ei sexy. Multe discuții ar fi avut pe acest subiect. Ar fi încercat să-i explice că e soția lui, că Dumnezeu i-a binecuvântat cu sentimente puternice, că au de toate, n-au lipsuri și că nu le mai trebuie nimic”, susțin surse din anturajul celor doi foști soți.

Publicat: 17 Mar. 2020, 13:42 Vedete
Pe aceeași temă