Alex Bodi s-a întâlnit în mare secret cu Bianca Drăgușanu, chiar înainte să fie arestat

Publicat: 15 oct. 2021, 10:29 Autor: Maria Apostol Vedete

Alex Bodi s-a întâlnit în mare secret cu Bianca Drăgușanu. Apele dintre ei par să se fi liniștit, chiar dacă este de notorietate modul în care cei doi s-au despărțit.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost arestat pentru a doua oară în decursul acestui an. Acesta ar urma să stea o lună după gratii. Fără să fie deloc surprins de decizia magistraților, Bodi a avut, totuși, o dorință înainte de a merge iar după gratii. În mod surprinzător, și în mare taină, s-a întâlnit cu fosta lui soție, Bianca Drăgușanu! Mai multe detalii și imagini, pe CANCAN.RO.

Alex Bodi este acuzat de proxenetism

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este acuzat de procurori pentru mai multe acțiuni ilegale. Printre ele numărându-se și spălare de bani, proxenetism și trafic de persoane.

Alex Bodi a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism, după ce fosta sa soție, Silvia Sălăgean l-a denunțat în septembrie anul trecut.

Potrivit rechizitoriului DIICOT, liderii grupării se aflau în relaţie cu un club moto. Acesta a fost catalogat la nivel internaţional de către autorităţi drept „sindicat de crimă organizată”. Fiind specializat în trafic de persoane, de droguri, de armament, omoruri „la comandă” şi alte infracţiuni grave.

Publicat: 15 oct. 2021, 10:29 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă