Alex Bodi, audiat de DIICOT, după ce procurorii și polițiștii au făcut percheziții în mai multe județe

Publicat: 11 nov. 2020, 09:20 Autor: Andreea Voicu Vedete

În cursul zilei de miercuri, mai multe percheziții au avut loc pentru destructurarea unor rețele de trafic de persoane, dar și cămătărie și trafic de droguri.

Printre toate persoanele vizate de către autorități, s-ar afla și Alex Bodi, omul de afaceri alături de care Bianca Drăgușanu își împarte viața, arată Cancan.ro.

Astfel că, procurorii DIICOT Craiova și oamenii legii au făcut în cursul zilei de miercuri 23 de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Potrivit informațiilor apărute în Cancan, rețeaua respectivă era condusă de locotenentul unui interlop, din spatele gratiilor. Grupul infracțional a luat naștere sub coordonarea liderului.

După ce acesta a ieșit din spatele gratiilor, alte 12 persoane suspecte au aderat la grupul infracțional și au recrutat victime pe care le-ar fi transportat în alte țări, precum Germania, Spania, Italia, Marea Britanie și Elveția. În total, 18 persoane vor fi audiate în acest caz.

Bianca Drăgușanu, decisă să îl uite definitiv pe Alex Bodi

Bianca Drăgușanu trece prin momente dificile după ce a anunțat că s-a despărțit din nou de Alex Bodi. De această dată separarea ar fi una definitivă, iar frumoasa blondină este hotărâtă să facă tot ce îi stă în putință pentru a-l scoate definitiv din viața ei pe afacerist.

În urmă cu doar câteva zile, Bianca Drăgușanu a luat o decizie radicală. Blondina le-a povestit fanilor săi faptul că și-a făcut recent un tatuaj care avea o semnificație specială în relația ei cu celebrul afacerit, însă acum regretă că a făcut acest lucru.

„Din capitolul greșelile tinerii… în tinerețea mea de vinerea trecută, acest tatuaj îl regret săptămâna asta și insist să-l scot pentru că face parte din greșelile tinerii. Unde îmi scot tatuajul? Vreau să-mi repar greșeala făcută”, a spus Bianca Drăgușanu.

Sursă foto: capturi video youtube din emisiunea ”La Măruță”

Publicat: 11 nov. 2020, 09:20 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă