Bianca Drăgușanu, reacție furibundă: ”Ce se întâmplă, fetelor? Vreți să arătați ca niște coropișnițe?”

Publicat: 27 Oct. 2020, 15:36 Vedete

Bianca Drăgușanu o ia pe ”urma” Oanei Zăvoranu? Blondina le-a taxat dur pe domnișoarele care vin la saloanele de înfrumusețare și care fac ”provocări”.

Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj acid la adresa unor domnișoare care merg la saloanele de înfrumusețare. Auzind o ”bârfă” în locul unde merge să se bucure de servicii de înfrumusețare, vedeta a simțit nevoia să își spună punctul de vedere.

”Aici, la salon, se bârfește, se povestește și am auzit o poveste despre niște mocangiste, care săptămâna trecută și-au dat tag între ele și s-au provocat să-și dea gelul jos de pe unghii. Păi, părerea mea este următoarea: ce se întâmplă, fetelor? Nu vă mai fac saloanele unghii moca? Vreți să arătați ca niște coropișnițe? E ”grele” așa. Nu se face pe gratis și noi nu suntem cu moca”, a spus Bianca Drăgușanu pe Insta Story.

Ce vicii are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai frumoase blondine din țară, iar acest lucru se vede și după privirile pe care le primește mereu când pășește pe stradă. Dar vedeta a făcut eforturi uriașe pentru a arăta impecabil. Nu doar că a apelat la operații estetice și diferite tehnici de înfrumusețare, dar a și investit foarte mult în imaginea proprie. Recent, Bianca Drăgușanu a vorbit și despre viciile pe care le are, iar spre surprinderea tuturor, nu sunt cele ”clasice”.

Bianca Drăgușanu, aflată pe scaunul de salon, a mărturisit că ”viciul” său e chiar… frumusețea! Vedeta nu bea, nu fumează și nu consumă alte substanțe, ci se bucură de tratamentele pentru păr, ten, unghii și are o mică obsesie pentru pantofi.

„Eu nu am vicii, nu beau, nu fumez, nu consum substanțe. În schimb, consider că eu cumpăr prea mulți pantofi și eu sunt dependentă de Doina și de salonul acesta. Ce mi se întâmplă aici mie, la unghii, la păr, la ten creează dependență”, a spus Bianca Drăgușanu, arată Cancan.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 27 Oct. 2020, 15:36 Vedete
Pe aceeași temă