Bianca Drăgușanu, revoltată! ”Idioții ăștia au închis grădinițele și școlile cu virusul lor inventat”

Publicat: 21 Oct. 2020, 15:14 Vedete

Bianca Drăgușanu este revoltată de decizia pe care autoritățile au luat-o pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

Bianca Drăgușanu este supărată pentru că școlile și grădinițele au fost, din nou, închise, după ce numărul de cazuri de infectări cu noul coronavirus a crescut în ultimele 14 zile. Totuși, chiar și-așa, Bianca Drăgușanu pare să nu creadă în existența virusului din China.

„La mine e simplu, dar sunt curioasă ce fac celelalte mame care au două-trei job-uri sau chiar un job de la 8:00 la 16:00, ce fac, dacă idioții ăștia au închis grădinițele și școlile cu virusul lor inventat”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory, arată Cancan.

Ce vicii are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai frumoase blondine din țară, iar acest lucru se vede și după privirile pe care le primește mereu când pășește pe stradă. Dar vedeta a făcut eforturi uriașe pentru a arăta impecabil. Nu doar că a apelat la operații estetice și diferite tehnici de înfrumusețare, dar a și investit foarte mult în imaginea proprie. Recent, Bianca Drăgușanu a vorbit și despre viciile pe care le are, iar spre surprinderea tuturor, nu sunt cele ”clasice”.

Bianca Drăgușanu, aflată pe scaunul de salon, a mărturisit că ”viciul” său e chiar… frumusețea! Vedeta nu bea, nu fumează și nu consumă alte substanțe, ci se bucură de tratamentele pentru păr, ten, unghii și are o mică obsesie pentru pantofi.

„Eu nu am vicii, nu beau, nu fumez, nu consum substanțe. În schimb, consider că eu cumpăr prea mulți pantofi și eu sunt dependentă de Doina și de salonul acesta. Ce mi se întâmplă aici mie, la unghii, la păr, la ten creează dependență”, a spus Bianca Drăgușanu, arată Cancan.

Publicat: 21 Oct. 2020, 15:14 Vedete
Pe aceeași temă