Alerta in Bucuresti! Cea mai utilizata linie de tramvai se inchide

Publicat: 25 Jun. 2019, 16:04 Ciao.ro
Alerta in Bucuresti! Cea mai utilizata linie de tramvai se inchide

Veste proasta pentru multi Bucuresteni, fiindca cea mai folosita linie de tramvai se inchide.

Cea mai utilizata linie de tramvai se inchide. Incepand de sambata, 29 iunie, linia de tramvai se va suspenda pentru realizarea unor lucrari la Podul Ciurel, statia de metrou din Drumul Taberei si la podul Grant.

In lipsa acesteia se vor introduce 50 de autobuze pe doua linii naveta, 641 si 642, iar daca acestea nu vor face fata se vor putea suplimenta.

Cea mai utilizata linie de tramvai se inchide

Cea mai utilizata linie de tramvai se inchide

„În această vară se suspendă între 29 iunie şi 1 septembrie linia de tramvai 41 pentru a se realiza nişte lucrări la Podul Ciurel, la staţia de metrou din Drumul Taberei şi la Podul Grant, ele fiind avizate de către Comisia Tehnică de Circulaţie din Primăria Capitalei.

Cei trei constructori au înţeles cât de important este ca lucrările să se facă cât mai repede şi concomitent, pentru a putea fi cât mai puţin suspendată linia 41 de tramvai”, a spus Creci, potrivit evz.ro.

„Se vor face două linii navetă de autobuz, una va fi 641, cu 30 de autobuze, care va funcţiona pe întreg traseul liniei 41, de la Ghencea până la Bulevardul Expoziţiei, iar cealaltă va fi 642 cu 20 de autobuze, care va asigura un aport de capacitate pentru tronsonul cel mai solicitat al liniei 41, adică între Drumul Taberei şi Podul Grant.

Va fi o linie mai scurtă, dar exact pe zonele cu cea mai mare aglomeraţie zilnică. Din evaluările noastre aceste 50 de autobuze vor fi suficiente, dar în caz de nevoie ele pot fi suplimentate fără probleme”, a spus seful STB.

 

Publicat: 25 Jun. 2019, 16:04 Ciao.ro
Pe aceeași temă