Adriana Iliescu riscă să fie executată silit! Ce s-ar putea întâmpla cu moștenirea fiicei sale

Publicat: 21 Oct. 2020, 14:22 Vedete

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, riscă să fie executată silit, în condițiile în care nu plătește o sumă de bani.

Ajunsă la vârsta de 82 de ani, Adriana Iliescu riscă să fie executată silit, după ce a pierdut un proces cu rudele sale, fiind vorba despre o moștenire din Bălcești, județul Vâlcea. Suma pe care trebuie să o plătească este de 1500 de lei, plus costurile executării silite, arată Viva.

Pentru Adriana Iliescu, suma pe care o are de plătit este destul de mare, pentru că este singura din gospodărie care are un venit stabil, și anume pensia ei. Iar din banii pe care îi primește, trebuie să acopere și cheltuielile din casă, mâncare, facturi, și pentru fiica sa. În acest sens, Adriana Iliescu a depus o contestație la judecătorie și a mai deschis trei acțiuni împotriva rudelor ei prin care solicită ca executarea să fie amânată de urgență.

Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor

În urmă cu 15 ani, Adriana Iliescu devenea o persoană extrem de controversată, după ce a decis să dea naștere unui copil la incredibila vârstă de 66 de ani. A rămas însărcinată prin înseminare artificială și a născut-o pe Eliza la Maternitatea Giulești, pe data de 16 ianuarie 2005.

La vremea respectivă, Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor, ca fiind cea mai în vârstă femeie din lume, care a reușit să nască. Acum a fost depășită la acest capitol, dar cu toate acestea este în continuare cea mai bătrână mamă de la noi din țară. Puțină lume știe că Eliza ar fi trebuit să aibă o soră geamănă, dar aceasta nu a supraviețuit. De aceea, al doilea nume al Elizei este Bogdana, pentru că mama sa și-ar fi dorit ca acesta să fie numele fetiței decedate.

Sursă foto: Arhivă Ciao, Arhivă Cancan

Publicat: 21 Oct. 2020, 14:22 Vedete
Pe aceeași temă