Ce s-a întâmplat cu Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România! Nimeni nu a mai primit niciun semn de la ea

Publicat: 03 Sep. 2020, 12:55 Vedete

De câteva săptămâni, vecinii Adrianei Iliescu nu au mai văzut-o ieșind din locuință și nici nu a mai dat niciun semn, astfel că au început să se îngrijoreze. Nici prin cele două telefoane pe care le deține nu poate fi contactată.

Cea mai bătrână mamă din România, Adriana Iliescu, și fiica acesteia, Eliza, locuiesc într-un imobil din Drumul Taberei, unde își duc traiul din banii câștigați de femeie. O vecină a explicat faptul că nu știe nimeni ce se întâmplă cu femeie, iar telefoanele ar fi tăiate din cauza neplății.

„Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni, deși dânsa iese la magazin. Poate se simte rău, cine știe. Pe fată am mai văzut-o. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm”, a explicat o vecină, pentru Impact.

Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor

În urmă cu 15 ani, Adriana Iliescu devenea o persoană extrem de controversată, după ce a decis să dea naștere unui copil la incredibila vârstă de 66 de ani. A rămas însărcinată prin înseminare artificială și a născut-o pe Eliza la Maternitatea Giulești, pe data de 16 ianuarie 2005.

La vremea respectivă, Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor, ca fiind cea mai în vârstă femeie din lume, care a reușit să nască. Acum a fost depășită la acest capitol, dar cu toate acestea este în continuare cea mai bătrână mamă de la noi din țară. Puțină lume știe că Eliza ar fi trebuit să aibă o soră geamănă, dar aceasta nu a supraviețuit. De aceea, al doilea nume al Elizei este Bogdana, pentru că mama sa și-ar fi dorit ca acesta să fie numele fetiței decedate.

Publicat: 03 Sep. 2020, 12:55 Vedete
Pe aceeași temă