Adriana Iliescu, adevarul despre cum a adus-o pe lume pe fetita sa! Ce au descoperit medicii in burta ei cand a nascut, la 66 de ani

Publicat: 10 May. 2018, 15:58 News 3

Adriana Iliescu, adevarul despre cum a adus-o pe lume pe fetita sa!

Femeia care a intrat in Cartea Recordurilor drept ‘cea mai batrana mama din Romania’, a uitat pe toata lumea dupa ce a nascut o fetita la varsta de 66 de ani.

Acum, Eliza are 8 ani si este in clasa a treia. Recent, Adriana Iliescu a oferit un interviu pentru revista Qbebe.ro, unde a vorbit despre cum e viata ei de cand a devenit mama, dar si despre greutatile prin care a trecut in tinerete.

Iata cum isi incepe Adriana Iliescu povestea. La 20 de ani s-a casatorit si a ramas rapid insarcinata, insa din probleme medicale a fost nevoita sa intrerupa sarcina.

”Vreti sa scoateti un copil stramb? Ce vreti sa faceti? In plus, din cauza TBC-ului, m-as fi decalcifiat foarte tare. Si tatal meu a avut TBC, era o boala rusinoasa pe vremuri, aproape nevindecabila. Am avut norocul ca am prins penicilina si ne-am salvat”, mi-au spus medicii atunci.

La scurt timp a divortat si s-a refugiat in cariera. Asa vorbeste cu bucurie despre marea ei iubire: literatura.

„Am avut o preocupare care mi-a tinut moralul foarte bine, am scris foarte mult, am tiparit foarte mult, si nu numai istorie literara. Ca meserie, am fost critic si istoric literar, dar am scris si proza, tin foarte mult la proza mea. De curand scriu si poezie”, a marturisit ea.

Pentru ca isi dorea foarte mult sa devina mama, aceasta a urmat un tratament endocrin pentru a ramane insarcinata. In 1991 a ajuns pana in Italia, pentru un consult, dupa ce auzise ca o italianca de 60 de ani a reusit sa faca un copil la o varsta atat de inaintata. 14 ani s-a luptat sa devina mama, insa fara rezultat.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 May. 2018, 15:58 News 3
Pe aceeași temă