Adio, dar rămân cu tine! Ce a convins-o pe Ioana Simion să renunțe la divorțul de Ilie Năstase

Publicat: 01 Dec. 2021, 11:04 Vedete

Cu puțin timp înainte ca Ilie Năstase să fie testat pozitiv la coronavirus, soția lui, Ioana Simion, a anunțat că vrea să divorțeze. Starea de sănătate precară a fostului tenismen a făcut-o să se răzgândească momentan. 

Starea de sănătate a lui Ilie Năstase s-a ameliorat. Fostul mare tenismen urmează să fie externat. Potrivit soției sale, Ilie Năstase va rămâne în carantină într-unul dintre apartamentele pe care le deține la malul mării. Iar ea se va ocupa să nu-i lipsească nimic, însă nu va locui cu el.

“Totul este bine, Ilie este supravegheat foarte bine de către medici. Ia medicamentația prescrisă, se odihnește, ascultă toate indicațiile. Nu mai tușește, nu mai are febră. Stau tot timpul pe telefon cu el, ne sunăm cu videocall și abia așteaptă să fie externat. Cam pe 1 decembrie se va întâmpla acest lucru. Nu are de ce să mai stea în spital. Oricum, mai are puțin și iese din perioada de carantinare”, a spus Ioana Simion pentru click.ro.

Ioana Simion a fost cea care a anunțat că vrea să divorțeze de Ilie Năstase, iar argumentele le-a expus într-un mesaj publicat pe Facebook.

Ioana Simion: ”Răbdarea mea a luat sfârșit!”

Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit!!!

În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit. Alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară.

Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a scris Ioana pe rețelele sociale.

Publicat: 01 Dec. 2021, 11:04 Vedete
Pe aceeași temă