Adina Buzatu, singură la 44 de ani! Modul inedit prin care stilista își ”caută” partener: ”Lăsând gluma la o parte…”

Publicat: 05 iul. 2021, 17:52 Autor: Andreea Voicu Vedete

Adina Buzatu are vârsta de 44 de ani, este o femeie foarte apreciată și respectată în domeniul ei și are și o fiică în vârstă de 23 de ani, pe nume Sara, care i-a moștenit frumusețea.

Stilista Adina Buzatu a ajuns la vârsta de 44 ani și se poate mândri cu foarte multe lucruri: are o carieră pentru care a muncit îndelung, o fiică în vârstă de 23 de ani care îi este alături, este respectată și apreciată și este mereu pusă la punct cu trendurile actuale. Însă, nu toată lumea știe detalii din viața sa privată, căci nu de foarte multe ori și-a expus-o public. Recent, stilista Adina Buzatu a participat în cadrul podcastului susținut de Adrian Enache, ”Laivu’ lu’ Enache”, și, mai în spirit de glumă, a acceptat să dea ”anunț” că își caută partener!

Adrian Enache: ”Fă și tu un anunț. De ce este Adina Buzatu o femeie atât de frumoasă, singură? Niciodată nu te-am văzut în compania unui bărbat”

Adina Buzatu: ”Pentru că îmbrac bărbați! Dacă i-ar dezbrăca, n-ar mai fi singură. Îi îmbracă. Lăsând gluma la o parte, nu l-am găsit pe acela care să…”

Adrian Enache: ”Dă un anunț la…”

Adina Buzatu: ”Pe cineclic.ro. Înscrieți-vă frumos, CV cu poză, vă rog, poză în plan întreg, domnul Enache face o selecție, trebuie să faceți și o scrisoare de intenție ca să vedem de ce, ce vreți… Deci, vă aștept! Pe momentul ăsta, să insistăm!”

Ce spunea Adina Buzatu despre ea însăși: „Sunt foarte sensibilă, foarte pasională și foarte caldă”

În cadrul unui interviu, Adina Buzatu mărturisea, mai demult, cum se vede pe sine și care este motivul pentru care nu și-a găsit „alesul”.

„Sunt foarte sensibilă, foarte pasională și foarte caldă. Și am nevoie de dragoste, am nevoie de căldură, am nevoie de o persoană care să mă mângâie toată ziua. Să mă mângâie afectiv. Un om care știe să îți spună dimineața «te iubesc». Tatăl meu nu a plecat niciodată de acasă fără să o sărute pe mama, eu nu îmi amintesc așa ceva”, i-a spus Adina Buzatu lui Alexandru Constantin, realizatorul emisiunii „Constantin 60′”.

„Nu am găsit persoana. Sunt singură. Poate am găsit-o la un moment dat și nu a fost să fie. Și mă întreabă multe lume cum de sunt singură. Sunt singură… că nu a fost să fie. Eu cred în destin. Nu sunt perfectă, cred că am un milion de defecte. Și cred că există destin și cred că fiecare sac își găsește petecul când trebuie. Nu la o anumită vârstă, nu la 18 ani, nu la 25. Nu există vârsta perfectă. Sunt puțin rigidă. Și în relațiile afective, în dragoste. Cer lucruri. Vreau să fiu respectată și respect.

Eu vreau un bărbat lângă mine, nu vreau o glugă de coceni. Vreau un om educat, un om care să știe să fie lângă mine atunci când trebuie. Nu mă refer financiar, să mă ajute să-mi vopsească ușile în casă. E vorba de faptul că vii acasă și ai încredere în omul acela”, a mai declarat Adina Buzatu.

sursă foto: capturi video Podcast ”Laivu’ lu’ Enache”

Publicat: 05 iul. 2021, 17:52 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă