Adina Buzatu, dezvăluiri emoţionante despre cel mai greu moment din viaţa ei: ”A plecat imediat după ce a văzut-o pe Sara”

Publicat: 02 May. 2021, 08:34 Vedete

Adina Buzatu şi-a deschis sufletul în cadrul unui interviu şi a vorbit despre cel mai greu moment din viaţa sa. Celebra stilistă a povestit cu ochii în lacrimi care au fost ultimele momente petrecute cu tatăl său.

Recent, Adina Buzatu a fost invitată în cadrul esmisiunii ”Star Matinal”, acolo unde a făcut dezvăluiri dureroase. Vedeta şi-a adus aminte de tatăl său, care din fericire nu mai este printre noi.

Cu ochii în lacrimi, celebra blondina a povestit despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu tatăl său și cum a aflat că acesta a încetat din viață.

”Am aflat vestea la telefon”

Adina Buzatu a avut o relaţie extrem de apropiată cu părintele său. Mai mult, aceasta a dezvăluit faptul că bărbatul îşi iubea foarte mult nepoata, iar după întâlnirea cu aceasta, a decedat.

„A plecat imediat după ce a văzut-o pe Sara. Practic, ne-a așteptat. Mă duceam în fiecare zi să-l văd, am fost la el, ne-am luat „la revedere” cumva, am simțit. Se uita în ochii mei, mă ținea de mână și-mi zice: „o să fii bine, nu?”. Apoi eu am plecat și a venit Sara, a trecut de la școală. Tata dormea și femeia care o ajuta pe mama să stea cu el zice: „hai să-l trezim, că se bucură când se vede”. Un minut a durat toată povestea asta. A văzut-o, și-a luat „la revedere”, Sara a plecat și la un minut după aceea s-a stins. Aștepta să o vadă, să-și ia „la revedere””, a spus Adina Buzatu, citată de spynews.ro.

„Am aflat vestea la telefon. Plecasem de la el, am ajuns la magazin și între timp m-a sunat mama. Ne așteptam, că era în pat de ceva timp, dar niciodată nu e ușor. Pierderea unui părinte toată viața te urmărește. Îți revii, dar îți lipsește. Mie-mi lipseau sfaturile lui, pentru că era extrem de înțelept, de echilibrat”, a completat Adina Buzatu.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 02 May. 2021, 08:34 Vedete
Pe aceeași temă