Actrita Tania Mallet a murit. Era cunoscuta ca ‘fata Bond’

Publicat: 01 apr. 2019, 16:51 Autor: Simona Vedete

Actrita de origine britanica a murit la varsta de 77 de ani.

Tania Mallet era cunoscuta cel mai bine pentru rolul din Goldfinger, unde a jucat alaturi de Sean Connery. Actrita a jucat-o pe ‘fata Bond’, Tilly Masterson, in acest film.

Tania Mallet a fost extrem de indragita de fani, iar acestia sunt intristati la gandul ca aceasta a plecat dintre noi. Moartea ei a fost confirmata duminica seara.

„Ne pare atat de rau ca Tania Mallet, care a jucat-o pe Tilly Masterson in ‘GOLDFINGER’, s-a stins din viata. Gandurile noastre sunt alaturi de familie!” s-a scris pe pagina de Twitter numita Bond.

Mallet, verisoara lui Hellen Mirren, a inceput sa lucreze ca model in 1957 la varsta de 16 ani. La sapte ani distanta a reusit sa bifeze primul rol important, fiind chiar cel din ‘Goldfinger’ in 1964.

Actrita Tania Mallet a murit

Actrita Tania Mallet a murit

In acest film, femeia incerca sa razbune moartea surorii ei insa sfarseste tragic, fiind ucisa de Oddjob. Dupa ce filmarile s-au terminat, Mallet s-a intors la modelling.

„A fost foarte interesant sa particip la filmarile acestui film, insa intotdeauna m-am simtit mai confortabil in cadrul unui studio mic, doar cu fotograful si asistenta. In plus, restrictiile puse in timpul filmarilor erau ingrozitoare si nu puteam sa-mi traiesc viata asa” a spus Mallet in urma cu multi ani, potrivit nme.com.

Un fan a spus ca „Mallet a fost una dintre cele mai atragatoare prezente feminine din universul Bond”.

Publicat: 01 apr. 2019, 16:51 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×