Actrita Kirsty-Leigh Porter a nascut. Din nefericire, bebelusul ei a murit in pantece

Publicat: 30 ian. 2019, 18:43 Autor: D. C. Vedete

La nici o luna de cand si-a facut sarcina publica, vedeta a trecut printr-o tragedie. Si-a pierdut bebelusul...

Actrita Kirsty-Leigh Porter a nascut o fetita, la o luna dupa ce a marturisit public ca este gravida. Din nefericire, bebelusul ei s-a nascut mort 🙁 Actrita in varsta de 29 de ani din Hollyoaks (o telenovela britanica) este in continuare in stare de soc.

Kirsty-Leigh Porter a ramas insarcinata cu Paul, logodnicul ei in varsta de 41 de ani. Acestia erau incantati de faptul ca vor deveni parinti, informeaza The Sun. Anuntul a fost facut in noiembrie, iar in decembrie actrita a nascut o fetita moarta.

Actrita Kirsty-Leigh Porter a nascut o fetita moarta

Acum, la cateva saptamani de la drama, actrita a vorbit despre ce s-a intamplat. „Fiica noastra frumoasa, Penny-Leigh Barber, s-a nascut dormind, pe 21 decembrie 2018, la ora 6:49 AM, la 29 de saptamani si 3 zile. Inima mea nu a simtit niciodata atata durere. Dormi dulce, ingerul nostru! Mami si tati te vor iubi mereu”, a scris vedeta pe Instagram.

Actrita Kirsty-Leigh Porter a asteptat pana in luna a sasea sa anunte ca este gravida. Era incantata si credea ca totul va fi ok. Din nefericire, fiica lor s-a nascut moarta.

Publicat: 30 ian. 2019, 18:43 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă