Actorul Nicolas Cage se insoara, pentru a patra oara! Cine e femeia care i-a furat inima starului de 55 de ani!

Publicat: 31 Mar. 2019, 16:54 News 3

Starul de 55 de ani se pregateste de insuratoare! Nicolas Cage va imbraca costumul de mire, cat de curand.

Actorul Nicolas Cage se insoara, pentru a patra oara

Anuntul neasteptat ca Nicolas Cage se insoara a aparut in presa americana, in urma cu cateva zile. Cei de la TMZ.com au titrat faptul ca relatia lui cu Erika a inceput pe cand filma in Puerto Rico pentru unul dintre filmele sale. In momentul de fata nu se poate sti cu exactitate cand va avea loc nunta. Aceste informatii inca nu au fost facute publice de catre celebrul actor.

La cei 55 de ani ai sai, Nicolas Cage a decis sa isi uneasca destinul cu noua lui iubita. S-ar parea ca cei doi se inteleg de minune si intre ei a fost dragoste la prima vedere. Licenta de casatorie pe care actorul a solicitat-o de curand are o valabilitate de un an de zile. Asadar, el va avea o perioada de cateva luni la dispozitie pentru a face nunta.

Inainte de acest moment foarte fericit din viata lui, Nicolas Cage a mai fost insurat de alte trei ori. Prima lui sotie a fost actrita Patricia Arquette, in varsta de 55 de ani. Ei au fost casatoriti intre 1995 si 2001. Un an mai tarziu, actorul s-a insurat cu Lisa Marie Presley. Au divortat insa dupa doar trei luni de mariaj. In anul 2004, actorul s-a insurat a treia oara, cu Alice Kim. Divortul a venit in anul 2016, dupa o despartire ceva mai lunga.

« Pagina anterioară

Publicat: 31 Mar. 2019, 16:54 News 3
Pe aceeași temă