Actorul american Shia LaBeouf a fost arestat din cauza lui Donald Trump VIDEO

Publicat: 26 ian. 2017, 14:10 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Actorul american Shia LaBeouf a fost arestat din cauza lui Donald Trump VIDEO

Actorul american Shia LaBeouf a fost arestat miercuri la New York in urma unei agresiuni care a avut loc in timpul unui eveniment organizat sub forma unui protest anti-Trump, informeaza contactmusic.com.

Shia LaBeouf a fost dus la politie dupa o altercatie izbucnita la evenimentul sau ”He Will Not Divide Us”, un protest anti-Trump, transmis printr-un live stream care a inceput de când Donald Trump s-a mutat la Casa Alba.

Un video realizat la instalatia artistica a actorului il arata pe Shia LaBeouf, in vârsta de 30 de ani, in timp ce este arestat de politisti. Un alt clip video, realizat putin mai devreme, prezinta un barbat care se apropie de actor si il imbratiseaza, inainte de a incepe sa strige: ”Hitler nu a facut nimic rau!”.

Un participant la protest a acordat site-ului TMZ.com: ”Shia a primit o lovitura pentru noi. Au venit toti acei nazisti ani, insa el a iesit in fata si a incercat sa ne apere”.

Protestul continua si in absenta actorului, care ar putea fi retinut pentru agresiune.

Jon Voight este un sustinator al presedintelui Donald Trump si l-a criticat aspru pe Shia LaBeouf: ”Când ii vezi pe acesti tineri precum Shia LaBeouf si Miley Cyrus, care au multi admiratori pe retelele de socializare, iti spui ca tinerii ii vad pe ei ca pe niste exemple, insa ce ii invata ei? Ei ii invata sa tradeze, ii invata sa se ridice impotriva guvernului, sa nu accepte vointa poporului fata de acest presedinte si pentru mine este o zi foarte trista sa vad asa ceva”.

Publicat: 26 ian. 2017, 14:10 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×