Actorii vor dreptate! Marius Manole este langa ei: „Trebuie sa reusim sa schimbam ceva. Altfel inseamna ca tara asta e putreda si trebuie sa plecam”

Publicat: 26 iul. 2018, 11:25 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Actorii strang semnaturi pentru schimbare.

Actorii vor dreptate! Acestia s-au strnas in Piata Unirii pentru a strange semnaturi in legatura cu initiativa. „Fara penali in functii publice”. In actiunea aceasta, din centrul Bucurestiului, de miercuri, s-au implicat peste 30 de actori, printre care Marius Manole, Victor Rebengiuc, Oana Pelea, Mihai Calin, Dragos Stemate, Natalie Ester.

A fost ultima zi de campanie in strada, iar politia locala s-a asigurat in fiecare zi ca circulatia pe trotuatul din Piata Unirii nu este blocata.

Marius Manole s-a implicat in aceasta actiune cu toata puterea sa si a fost prezent de fiecare data in strada de cand a inceput campania. Actorul a spus ca actiunea in care este implicat, si de asemenea si colegii lui, este una civiva, ce vine in folosul populatiei.

„Asa cum parintii mei sunt cinstiti si nu au furat in viata lor, asa cum si eu sunt cinstit si n-am furat in viata mea, nu aceept ca persoane care au prejudiciat statul sa ma conduca. Pur si simplu vreau infruntea tarii oameni curat.”

Actorul a explicat concret de ce este alaturi de colegii lui in strada si de sperantele pe care le are dupa incheierea campaniei.

Actorii vor dreptate! Marius Manole este langa ei:

Acesta spera ca toata actiunea lor sa conteze, ca toate orele petrecute in strada pentru a strange semnaturi sa fie de folos. „Trebuie sa aiba efect. Astfel insemana ca e ceva putred aici si trebuie sa plecam cu totii in alta tara .”

Dar, pe de alta parte, actorul tinerei generatii spune ca nu a iesit din calcul nici traiul in alta tara. „Da, mi-a trecut prin cap sa plec. Mai ales ca vad ca vor sa politizeze si cultura, ceea ce e ingrozitor.”

Multi oameni s-au alaturat acestei campanii. Farmacistii se alatura si ei initiativei „Fara penali in functii publice”, prin strangerea de samnaturi pe strada, iar ei vor di timp de o saptamana, la Piata Romana , din Bucuresti, in fata Academiei de Studii Economice.

Acestia au anuntat pe Facebook ca este saptamana lor de strans semnaturi si ca peste 10 farmacisti vor contribui la strangerea celor 500.000 de samnaturi necesare, care are ca scop modificarea Constitutiei pentru a interzice persoanele condamnate penal definitiv sa candideze pentru frunctiile alese.

Sursa: libertatea.ro

Publicat: 26 iul. 2018, 11:25 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă