Acesta este filmulețul în care apare Luiza Melencu! ”Câți euro ceri (pentru o partidă)?”

Publicat: 09 Nov. 2019, 15:52 News 3
Acesta este filmulețul în care apare Luiza Melencu! ”Câți euro ceri (pentru o partidă)?”

Alexandru Cumpănașu este cel care a ieșit aseară pe toate televiziunile și a declarat că Luiza Melencu este în viață, singura lui dovadă fiind un filmuleț pe care familia fetei l-ar primit, în care imaginile sunt destul de neclare.

Alexandru Cumpănașu a declarat că există fotografii și un clip în care apare Luiza Melencu, iar mama și bunicul acesteia ar fi recunoscut-o.

Luiza Melencu activa in WhatsApp

Monica Melencu a spus sâmbătă dimineață că nu a fost contactată încă de autoritățile din România în legătură cu informațiile prezentate de Alexandru Cumpănașu. Mai mult, mama Luizei și bunicul acesteia vor pleca în Italia, în căutarea tinerei. Clipul respectiv va ajunge în posesia procurorilor DIICOT, a precizat mama Luizei, conform antena3.ro.

„Nu ne-au contactat. Domnul avocat susține că fetele sunt moarte – nu știu dacă are vreo dovadă că fetele sunt moarte. Eu cred că Luiza nu este moartă. Și nici Alexandra.Asta am susținut-o mereu. Aici este o rețea care e acoperită politic, iar domnul avocat trebuie să ne înțeleagă durerea”, a spus Monica Melencu, la News Magazine.

Publicat: 09 Nov. 2019, 15:52 News 3
Pe aceeași temă