Acest make-up artist a transformat cateva femei obisnuite in vedete de la Hollywood! Schimbarile prin care au trecut sunt majore

Publicat: 01 mart. 2018, 15:12 Autor: madalina m. Life

Un make-up artist a transformat cateva femei in adevarate vedete demne de covorul rosu.

Multe dintre clientele pe care Goar Avetisyan le-a acceptat sunt femei obisnuite. Unele dintre ele au probleme mari la nivelul tenului, pe cand altele au ramas cu cicatrici in urma accidentelor sau a operatiilor chirurgicale.

Insa, acest lucru nu a speriat-o pe tanara originara din Moscova, in Rusia, pentru ca si-a folosit toata maiestria si imaginatia cand le-a machiat pe respectivele doamne si domnisoare.

Acest make-up artist a transformat cateva femei in vedete de la Hollywood

Make-up artistul s-a nascut in Armenia, dar momentan isi demonstreaza talentul in Rusia. Clientele pe care aceasta le-a acceptat pana acum au fost in general femei obisnuite si care aveau probleme mari la nivelul tenului.

Cu cateva produse de machiaj, insa, respectivele defecte au reusit sa fie ascunse atat de bine, incat unele dintre cliente nici macar nu s-au recunoscut in clipa in care le-a fost inmanata o oglinda.

Totodata, Goar Avetisyan a mai lucrat si cu femei care aveau cicatrici destul de adanci, probleme cu acneea sau riduri foarte pronuntate. Chit ca nu a putut sa le faca problemele sa dispara definitiv, make-up artistul din Rusia le-a redat femeilor increderea in propria persoana.

Acest make-up artist a transformat cateva femei in vedete de la Hollywood

Mai mult, Goar Avetisyan a devenit cat se poate de cunoscuta si pe Instagram. Pe reteaua sociala e urmarita de peste 4.6 milioane de oameni, care o felicita constant pentru ideile pe care le are la nivel de make-up.

In plus, artista a lucrat pana acum si cu femei care sufera de cancer sau de alte boli precum alopecia. Acesta si-a dorit sa le faca pe doamne sa se vada ca adevarate vedete de la Hollywood si e de parere ca orice femeie ar trebui sa simta asa, macar o data in viata.

Schimbarile prin care clientele make-up artistului trec sunt cu adevarat impresionante, pentru ca de multe ori machiajul le schimba atat de mult incat ajung sa fie de nerecunoscut.

(sursa: boredpanda.com)

Publicat: 01 mart. 2018, 15:12 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă