Cele mai ULUITOARE transformari prin machiaj! Femeile astea greu incercate de viata au fost schimbate RADICAL!

Publicat: 03 ian. 2018, 15:15 Autor: D. C. Beauty & Style

Femeile astea greu incercate de viata au fost schimbate RADICAL! Goar, un make-up artist desavarsit transforma femeile de mai bine de trei ani prin talentul ei fenomenal. De cele mai multe ori zambetele largi sau lacrimile de fericire reprezinta pentru ea rasplata cea mai de pret.

Goar Avetisyan se numeste artista care reuseste transformari atat de spectaculoase prin intermediul machiajului incat persoanele care trec prin mana ei par a deveni cu totul altele. Ceea ce face Goar nu se incadreaza in categoria de artificii de infrumusetare, si mai mult in segmentul terapiei.

De cele mai multe ori cele care apeleaza la ajutorul ei sunt femeile care au trecut printr-o trauma, printr-o boala nemiloasa, care au defecte fizice vizibile care le-au complexat pe tot parcursul vietii sau pur si simplu mama natura nu a fost deloc darnica cu ele.

Acele femei cauta mai mult decat niste culori, o linie de tus si niste gene, cauta sa se redescopere, sa se regaseasca si sa-si recastige increderea in propriile forte si in propria frumusete.

transformari spectaculoase 1

transformari spectaculoase 1

Femeile astea greu incercate de viata au fost schimbate RADICAL!

„Fiecare femeie este un star de Hollywood”. Acesta este motto-ul lui Goar, iar rezultatul muncii sale sustine aceasta sintagma. Printre imaginile prezentate in acest articol sunt femei greu incercate de viata.

Una dintre ele a fost machiata imediat dupa ce-a aflat ca a invins cancerul, iar o alta dupa ce-a suferit 15 operatii numai la nivelul fetei. Una ditre doamne i-a iesit in cale make-up artistului nostru intr-o croitorie si a primit cadou transformarea care i-a adus luminia si caldura in ochi.

Talentul lui Goar de a evidentia trasaturile si de a scoate la suprafata ce e mai frumos din oameni e intr-adevar o calitate unica si un dar menit sa aduca bucurie in sufletele celor care il primesc.

Mai multe fotografii AICI!

Publicat: 03 ian. 2018, 15:15 Autor: D. C. Beauty & Style
Pe aceeași temă