Cele mai ULUITOARE transformari prin machiaj! Femeile astea greu incercate de viata au fost schimbate RADICAL!

Publicat: 03 Jan. 2018, 15:15 Beauty & Style

Femeile astea greu incercate de viata au fost schimbate RADICAL! Goar, un make-up artist desavarsit transforma femeile de mai bine de trei ani prin talentul ei fenomenal. De cele mai multe ori zambetele largi sau lacrimile de fericire reprezinta pentru ea rasplata cea mai de pret.

Goar Avetisyan se numeste artista care reuseste transformari atat de spectaculoase prin intermediul machiajului incat persoanele care trec prin mana ei par a deveni cu totul altele. Ceea ce face Goar nu se incadreaza in categoria de artificii de infrumusetare, si mai mult in segmentul terapiei.

De cele mai multe ori cele care apeleaza la ajutorul ei sunt femeile care au trecut printr-o trauma, printr-o boala nemiloasa, care au defecte fizice vizibile care le-au complexat pe tot parcursul vietii sau pur si simplu mama natura nu a fost deloc darnica cu ele.

Acele femei cauta mai mult decat niste culori, o linie de tus si niste gene, cauta sa se redescopere, sa se regaseasca si sa-si recastige increderea in propriile forte si in propria frumusete.

transformari spectaculoase 1

Continuarea articolului »

Publicat: 03 Jan. 2018, 15:15 Beauty & Style
Pe aceeași temă