Au cumparat o casa darapanata cuO LIRA! La inceput era in ultimul hal si le era frica sa treaca pragul, dar e uluitor cum arata acum locuinta

Publicat: 16 nov. 2017, 15:06 Autor: madalina m. Life

Un cuplu din Liverpool, in Marea Britanie, a reusit sa achizitioneze o locuinta pe un pret de nimic. Casa arata intr-un mod deplorabil atunci cand cei doi britanici au trecut pentru prima data pragul, dar acum e de nerecunoscut.

Sam si Rachel Kamau au reusit sa cumpere o casa cu doar o lira, in urma cu un an de zile, dar locuinta care arata groaznic nu mai arata deloc la fel ca atunci cand ei au facut achizitia.

Cei doi soti au reusit sa cumpere casa dupa ce s-au inscris in programul „O casa cu o lira”, special gandit de catre consiliul municipal pentru resedinte de acest tip.

Acest cuplu a cumparat o casa darapanata cu doar o lira

Casa in care Sam si Rachel Kamau s-au mutat de curand arata acum incredibil. Pe langa faptul ca au refacut pana si sistemul de electricitate, cei doi si-au pus cu adevarat imaginatia la contributie.

Mai mult, marea transformare pare sa le fi luat ceva timp, fiind necesar un an pentru ca totul sa fie pus la punct asa cum trebuie. Locuinta acestora dispune acum si de un semineu nou, chiar daca multe luni de zile sotii nici nu isi puteau da seama cum arata de fapt camerele, pentru ca totul era stricat.

Totusi, cand ei au facut achizitia, le-a fost frica sa vada ce au cumparat mai exact, pentru ca respectiva casa era un pericol public. Chiar au fost avertizati in acest sens de catre membrul din consiliul municipal care le-a facut un scurt tur.

Acest cuplu a cumparat o casa darapanata cu doar o lira

Sam si Rachel locuiau alaturi de cele doua fiice ale lor de 12 si 19 ani inainte sa cumpere casa. Ei au vrut sa le ofere acestora un camin adevarat si sa renunte la traiul in chirie.

In casa din Liverpool au investit zeci de mii de lire, imediat ce au cumparat-o, pentru ca a trebuit renovata complet. A fost necesar sa schimbe si scara din hol, pentru ca exista o gaura imensa deasupra acesteia.

„Prima noapte a fost stranie. A fost greu sa ne luam ramas bun de la vechii vecini, dar cand ne-am mutat am simtit ca am facut o treaba foarte buna. Era de parca am fi castigat la Loto”, a spus Rachel.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 16 nov. 2017, 15:06 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă
×