Acesta e cel mai minuscul hotel din Suedia! E localizat intr-un piesaj de vis, departe de civilizatie

Publicat: 14 Nov. 2017, 15:46 Life

Suedezii stiu cu siguranta cum sa se faca remarcati, iar pentru a le oferi si turistilor sansa de a se bucura de cele mai impresionante peisaje din tara lor, a fost inaugurat un hotel retras in „salbaticie”.

Locul pare desprins din povesti, iar oricine poate alege sa petreaca acolo cateva nopti, devenind deja foarte popular in randul pasionatilor de excursii si escapade in natura.

Acest hotel e localizat la o distanta destul de mare fata de cel mai apropiat oras, Copenhaga, fiind la aproximativ 150 de kilometri. De asemenea, si aeroportul din Malmo se afla tot la peste o suta de kilometri fata de acest loc de vis.

Acesta e cel mai minuscul hotel din Suedia

Hotelul in varianta „micro” a fost inaugurat recent, pe 1 noiembrie, si deja s-a bucurat de un adevarat succes, fiind rezervat de catre turisti din toata lumea pentru urmatoarele luni.

Acest hotel a fost gandit ca o cabana izolata in natura si are o singura camera, o bucatarie cu pereti din sticla, dar si o toaleta. In plus, in fiecare dimineata turistii au asigurata cafeaua din partea casei, dar si mai multe alimente pentru micul dejun.

Peisajul e unul impresionant, totul fiind inconjurat de padurea veche si densa, iar cei care aleg sa se cazeze acolo au parte de propriul lac pentru care a fost construit si un ponton de lemn.

Acesta e cel mai minuscul hotel din Suedia

In plus, firma care a inaugurat cabana din padurea suedeza a venit si cu o varianta mai aproape de centrul orasului Copenhaga. Acolo a fost deschis un al doilea hotel de mici dimensiuni, la care se poate ajunge in doar 10 minute cu masina.

Si acest hotel s-a bucurat de un succes de proportii, e echipat complet cu aparatura de ultima generatie si are o bucatarie, o sufragerie, dar si doua dormitoare.

Mai mult, respectivul hotel are 400 de metri patrati si poate fi ocupat de patru persoane in acelasi timp. De asemenea, exista si o terasa de mici dimensiuni, dar si o zona de office, pentru cei aflati in calatoriile de afaceri.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 14 Nov. 2017, 15:46 Life
Pe aceeași temă