Si-a construit o casuta identica cu cea din filmul „Stapanul Inelelor”! Locuinta e una impresionanta si se afla la cativa metri sub pamant

Publicat: 25 oct. 2017, 16:29 Autor: madalina m. Life

Un tanar a dorit sa isi puna imaginatia la contributie in cel mai practic mod cu putinta, asa ca a decis sa isi construiasca de unul singur o locuinta de mici dimensiuni.

Ca inspiratie a folosit modelul din seria extrem de populara de filme „Stapanul Inelelor” si „Hobbitul”, iar dupa ce a publicat primele imagini cu noua sa casuta, a devenit celebru.

Pe nume Ashley Yeates, barbatul de 30 de ani din Marea Britanie a dorit sa isi creeze o locuinta care sa semene cu o fantezie mai veche de-a sa. Asa ca nu a mai stat pe ganduri si s-a apucat rapid de treaba, fiind sustinut de catre iubita sa, care i-a fost alaturi cat au durat lucrarile.

Si-a construit o casuta identica cu cea din filmul

Barbatul a inceput constructia casutei ca in „Stapanul Inelelor” si a documentat intreaga experienta cu fotografii pe care le-a postat pe retelele sociale. A devenit rapid cunoscut in mediul online primind chiar si laude din partea internautilor.

Totodata, pentru ca era un foarte mare fan a seriei de filme „Stapanul Inelelor”, Ashley Yeates a transformat pasiunea sa cinematografica intr-un stil de viata. Casuta pe care si-a construit-o la mai bine de cinci metri sub pamant pare trasa la indigo cu cea a hobbitilor Frodo si Bilbo Baggins si lucrarile au durat aproape un an.

Mai mult, tanarul a lucrat de zor, iar casuta ca in „Stapanul Inelelor” e localizata in oraselul Bedford din Marea Britanie, chiar in spatele casei sale de dimensiuni normale.

Si-a construit o casuta identica cu cea din filmul

De meserie arhitect, Ashley Yeates a dat curs visului sau dupa ce un copac pe care il avea in curte s-a prabusit. A decis sa scoata din pamant radacinile copacului, doar ca in locul sau ramasese un gol imens.

Casuta ca in seria „Stapanul Inelelor” dispune de pereti din lemn, o intrare rotunda, dar si o scara prin care se face accesul. De asemenea, locuinta minuscuta are mai multe camere izolate perfect cu mai multe straturi de beton pentru a nu exista riscul unor inundatii.

In plus, casa de mici dimensiuni mai are si o biblioteca impresionanta, pe care Ashley a construit-o chiar in structura peretilor din lemn si face parte din locuinta.

(sursa: boredpanda.com)

Publicat: 25 oct. 2017, 16:29 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă