Acest brad de Craciun inalt de 25 de metri s-a facut scrum in fata locuitorilor ingroziti! Ce au facut rapid oamenii cand au vazut flacarile VIDEO

Publicat: 02 ian. 2018, 16:22 Autor: madalina m. Life

Un brad de Craciun a ars complet intr-o piata publica din Rusia, acolo unde locuitorii se pregateau sa ciocneasca un pahar de sampanie, chiar cu cateva minute inainte de trecerea in noul an.

Speriati, oamenii au crezut initial ca poate e vorba de vreun spectacol de lumini, pentru ca se pregateau si traditionalele focurile de artificii, tot in acele momente.

In doar cateva minute, acel brad de 25 de metri a ars complet, iar toata lumea a putut vedea doar scheletul de metal in clipa in care pomul de Craciun a fost stins.

Acest brad de Craciun inalt s-a facut scrum in fata locuitorilor

Multimea de oameni adunata in piata Yuzhno-Sakhalinsk, din capitala peninsulei Sakhalin, situata in estul Rusiei, a putut vedea cum respectivul brad imens s-a aprins si incepe sa fie mistuit de flacari.

Gigantul verde a ars in continuare cata vreme locuitorii din orasul rusesc si-au pastrat calmul si s-au ferit din fata flacarilor. La miezul noptii, acestia au facut si numaratoare inversa, care a marcat trecerea dintre ani, timp in care acel brad inca ardea.

La fata locului s-a deplasat rapid si o echipa de pompieri, insa acestia nu prea au mai avut ce face cand au vazut ca focul se stingea de unul singur, pentru ca deja arsese de tot.

Pompierii au mai gasit doar scheletul imens din metal al acelui brad care s-a facut scrum. Din cate se pare, pomul fusese confectionat din materiale periculoase, in special din plastic si de aceea a ars intr-un timp record.

Totusi, oamenii au reusit sa filmeze intreg momentul neobisnuit si imaginile au ajuns pe retelele sociale la scurt timp de la incident. Insa, o parte dintre locuitori considera ca e un semn rau pentru ca respectivul brad a ars chiar in fata lor, la trecerea dintre ani.

Pe de alta parte, multi internauti au glumit pe aceasta tema, spunand ca locuitorii acelui orasel din Rusia au avut parte de cel mai intes spectacol, care ar fi putut cu succes sa inlocuiasca orice foc de artificii.

(sursa: independent.co.uk)

Publicat: 02 ian. 2018, 16:22 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă