Abia acum s-a aflat! Ce s-a întâmplat cu Anca Țurcașiu după divorț

Publicat: 14 ian. 2021, 12:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anca Țurcașiu a făcut dezvăluiri nemaiștiute despre schimbările care s-au petrecut în viața ei. La cei 51 de ani frumoasa vedetă a luat-o de la capăt și pare extrem de liniștită cu alegerile pe care le-a făcut.

Invitată la emisiunea ”Teo Show”, Anca Țurcașiu a făcut declarații despre lucrurile care s-au întâmplat în viața sa în ultima perioadă de timp. Vedeta a recunoscut faptul că divorțul a afectat-o destul de tare, iar din acest motiv a slăbit opt kilograme.

„Am învățat multe lecții în anul care a trecut și nu vreau să mă mai agăț de trecut nici să-mi mai fac planuri pentru viitor. Trebuie să treacă niște timp ca să te vindeci. Eu am slăbit opt kilograme după divorț. Am citit cărți motivaționale și vreau să-mi redecorez și casa”, a declarat artista, citată de click.ro.

”Am crezut că o să-mi petrec Revelionul singură uitându-mă la tv”

Totodată, celebra artistă a vorbit și despre cum și-a petreut sărbătorile de iarnă. Artista a decis pe ultima sută de metrii să plece într-o vacanță în Republica Dominicană.

„Îmi doream de mult să ajung în Dominicană și uite că am fost condusă de soartă să fac asta. Nu a fost plănuit. Am crezut că o să-mi petrec Revelionul singură uitându-mă la tv după 35 de ani. Am luat telefonul, am găsit primul site de călătorii, m-am uitat la preț să fie rezonabil, am vorbit cu o prietenă și a doua zi aveam biletele de avion, testele Covid au venit cu câteva ore înainte de plecare. A fost o încărcare de baterii după o perioadă grea. Am purtat desuuri roșii de Revelion și am fost la un spectacol la resortul unde stăteam. Mi-am zis ca 2021 va fi cel mai bun an din viața mea”, a mai dezvăluit vedeta.

Unde locuiește Anca Țurcașiu după divorț

La scurt timp după ce a anunţat că divorţează de soţul ei, Cristian Georgescu, după 22 ani de căsnicie, artista şi-a achiziționat un apartament, în București, scrie Click. Anca Țurcașiu s-a mutat fără să ezite din vila din Paradisul Verde, construită pe terenul primit ca dar de nuntă de la nașul Cristian Țântăreanu. Nu a contat nici faptul că întreaga casă era decorată de ea, după ce făcuse special cursuri de design interior.

„Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit”, a declarat un apropiat al artistei.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 14 ian. 2021, 12:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×