Anca Ţurcaşiu, idee inedită pentru un mic dejun sănătos. Cu ce ingrediente îşi menţine artista silueta

Publicat: 23 ian. 2024, 11:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anca Ţurcaşiu se bucură din plin de viaţă. Deşi a trecut printr-un divorţ dureros, actriţa a găsit puterea de a merge mai departe, iar în prezent este fericită cu viaţa pe care o trăieşte. De ceva timp, obişnuieşte să împărtăşească cu cei care o urmăresc diferite reţete care o ajută să se menţină în formă. De această dată le-a explicat fanilor cum vor reuşi pas cu pas să obţină un preparat delicios pentru micul dejun cu foarte puţine calorii.

Anca Ţurcaşiu este întrebată foarte des de doamnele şi domnişoarele care o urmăresc cum reuşeşte să se menţină în formă. Pe lângă sport, vedeta are foarte grijă şi la ceea ce mânănc, iar recent și-a surprins urmăritorii cu o masă copioasă și sănătoasă ce poate fi savurată dimineața, pentru a începe într-un mod cât mai energic ziua.

„Haideți cu mine la micul dejun, care înseamnă avocado cu sos soia și lămâie, omletă, ardei gras și măsline, un sandwich extraordinar. Poftă bună!”, le-a transmis Anca Țurcașiu fanilor, pe rețelele de socializare.

Cum se menţine în formă Anca Ţurcaşiu

Anca Țurcașiu se bucură de o frumusețe de invidiat fără să fi apelat la operații estetice. Iar acum a dezvăluit și unul dintre secretele ei. Actrița a mărturisit că apa pe care o bea este kangen, ionizată alcalină.

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen. O apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea”, a mărturisit Anca Țurcașiu, potrivit click.ro.

Artista a dezvăluit, de curând, că reușește să să se mențină în formă fiind foarte atentă la alimentație. Ea a recunoscut, însă, că mult timp a fost obsedată de cântar.

Anca Țurcașiu: ”Am ajuns la greutatea din adolescență”

„Am avut obsesia cântarului toată viaţa mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanţă în copilărie şi mi-aş fi dorit, din durdulia de fetiţă care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subţiri şi cu muşchii evidenţiaţi. Balerinele şi atletele mi se par femeile perfecte.

Obsesia pe care am avut-o toată viaţa, născută fiind din doi părinţi destul de graşi, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav.

Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescenţă, 57 de kilograme, la 1,72 cm„, a mai mărturisit Anca Țurcașiu anul trecut.

 

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 23 ian. 2024, 11:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×