A refuzat sa stea langa un bebelus, in avion. Ce s-a intamplat cu aceasta femeie la cateva minute VIDEO

Publicat: 01 sept. 2018, 18:11 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Un caz de karma instanta a fost viralizat in mediul online si intelegem si de ce!

O femeie a refuzat sa stea langa un bebelus, in avion. Numele ei este Susan Peirez si lucreaza pentru guvernul american. Credea ca i se vor face toate doleantele de catre echipajul de zbor, dar s-a inselat. Aceasta a fost nemultumita ca locul ei era langa al unui copil care plangea.

Din nefericire, karma a lovit-o pe Susan Peirez instant. Incidentul a fost filmat de Marissa Rundell, mamica de 19 ani din Rochester, New York. Aceasta se afla in avion cu angajata guvernului si bebelusul ei. Urmau sa zboare de la JFK Airport catre Hancock Airport.

„S-a dus in spate si si-a trantit bagajele. A inceput sa injure si sa spuna ca e ridicol. A zis ca nu ii convine sa stea in spatele avionului”, a marturisit mamica, conform Daily Mail.

A refuzat sa stea langa un bebelus, in avion


In momentul in care mamica de 19 ani a rugat-o pe Susan Peirez sa nu mai injure in fata fiului ei, a fost injurata mai rau. Asa ca tanara de 19 ani a scos telefonul si a inceput sa filmeze comportamentul deplasat la femeii.

A refuzat sa stea langa un bebelus, in avion. Ce s-a intamplat cu aceasta femeie la cateva minute VIDEOIn momentul in care o angajata a companiei Delta a incercat sa o calmeze, Susan a amenintat-o ca o lasa fara job. In acel moment au fost chemati angajati care au escortat-o pe pasagera nervoasa afara din avion. Imaginile video publicate in mediul online s-au viralizat.

A refuzat sa stea langa un bebelus, in avion. Ce s-a intamplat cu aceasta femeie la cateva minute VIDEOAcestea au ajuns si la sefii lui Susan Peirez. Din cauza comportamentului neprofesional, a fost trimisa in concediu fara plata. Sefii ei sustin ca vor lua o decizie finala in momentul in care femeia se va intoarce. Acestia considera ca angajatii statului trebuie sa aiba un comportament adecvat si sa nu le faca institutia de ras.

Publicat: 01 sept. 2018, 18:11 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă