A plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. De ce a rupt contractul cu Antena 1: „Am renunțat la emisiune”

Publicat: 29 mart. 2023, 11:16 Autor: Camelia Vedete

A plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și a rupt contractul cu Antena 1. Iată de ce a renunțat vedeta TV la emisiunea matinală.

De când a devenit celebră, Irisha a avut parte de numeroase colaborări. Fie în televiziune, fie în spatele camerelor de filmat. Așa s-a întâmplat și de data aceasta. Stilista a ajuns să nu mai facă față proiectelor, motiv pentru care a avut de ales să renunțe la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani.

A plecat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”

“Am plecat pentru că mi se suprapunea programul de la Antena 1 cu mai multe proiecte. Așa că nu mai puteam merge și la filmările de acolo. Fac styling pentru diverse videoclipuri, lucrez cu diverși artiști și cu reviste de specialitate. Și atunci, pentru că acest job îmi ocupă mult timp, am fost nevoită să renunț la ceva… Și am renunțat la emisiune”, a spus Irisha.

Totodată, Irisha a declarat că nu va renunța la televiziune, însă, o pauză este bine venită oricând. Prioritare sunt proiectele în care își va pune creativitatea în ținutele artiștilor. Până acum s-a ocupat de aspectul mai multor vedete, printre care Nicoleta Nucă, Radu Ștefan Bănică Jr. și Emilian.

”E mult spus am renunțat, nu am renunțat la TV, doar că am luat o pauză. Recent l-am îmbrăcat pentru trei videoclipuri pe Emilian, am lucrat cu Nicoleta Nucă, cu Radu Ștefan Bănică Jr. Pot spune că am fost la Bravo ai stil și asta mă califică în acest domeniu. În plus, am făcut o școală de styling, tot aici în România, dar și una în Statele Unite ale Americii, a concluzionat Irisha pentru click.ro.

Cine este Irina Ceban/Irisha

Irina Ceban, pe numele de scenă Irisha, a fost concurentă în echipa Faimoșilor în show-ul Survivor România, difuzat la Kanal D.

Frumoasa brunetă nu este străină de emisiunile televizate, întrucât  artista a fost una dintre concurentele sezonului 5 al emisiunii Bravo, ai stil! Irisha a ajuns până în Marea Finală, ținutele ei făcând furori pe tot parcursul sezonului.

Irisha are 35 de ani, fiind originară din Republica Moldova. Aceasta este absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, urmând și o școală de styling în România, pe care a continuat-o în America.

A venit în România în urmă cu 7 ani, după ce a locuit o bună perioadă de timp în Republica Moldova.

Publicat: 29 mart. 2023, 11:16 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă