Irisha, dezvăluiri incredibile din tabăra Faimoşilor. Ce spune bruneta despre fosta sa colegă, Raluca Dumitru

Publicat: 14 mai 2021, 11:10 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Irisha este ultima concurentă eliminată din echipa Faimoşilor. Bruneta a făcut dezvăluiri despre foştii săi colegi, despre care nu are numai cuvinte de laudă. Mai mult, bruneta a explicat şi de la ce au pornit conflictele în tabăra din care a făcut parte.

Irisha s-a întors recent în România, după ce a fost eliminată din competiția Survivor. Faimoasa regretă că a fost eliminată, pentru că, după părerea sa merita să îşi ducă visul mai departe.

„Și Sebi și Zanni spuneau la început că niciodată nu vor vota social. A fost spus de către ei. Prima dată când am fost nominalizată, nu mai aveam imunitate nici eu, nici Raluca. Raluca avea 2 puncte în plus față de mine. Eu mă axam apoi pe puncte. Unde e coloana vertebrală? A treia săptămână a votat-o pe Elena, iar după au început problemele. De acolo s-a pierdut. 

Au fost niște gesturi, băieții chiar făceau glume picante, pe care eu nu le gustam. Ulterior spuneau că sunt glume, dar eu nu puteam să le gust. Eu vă spun direct, eu sunt cu dreptatea și cu oamenii. Sebastian și Zanni făceau. Nu, cu Raluca nu. Dacă mă întrebi de ce, o să îți spun. După câteva săptămâni eu am avansat din punct de vedere sportiv, ea tot ce câștigam la recompensă, împărțea cu băieții.

La foamea care e acolo, dacă îți dă cineva o mână de orez ești rege. Eu nu le dădeam”, a declarat Irisha, în exclusivitate în emisiunea tv.

Irisha de la Survivor România, adevărul despre Raluca Dumitru

Irisha a mărturisit că Raluca Dumitru a reuşit destul de repede să se apropie de băieţi, deoarece împărţea mâncare cu aceştia în momentul în care nu reuşea să aducă puncte. Această strategie ar fi ajutat-o să intre în graţiile ‘veteranilor’ din competiţie şi astfel băieţii nu ar fi avut ce să îi reproşeze Ralucăi.

Cât despre conflictele care au apărut în camp între ea, Zanni și Sebastian Chitoșcă, bruneta a mărturisit: „Eu pe Raluca o cunosc din emisiunea în care a fost asistentă. Acolo am interacționat de câteva ori, când am fost invitată. Nu am ieșit la cafele. Strategia mea a fost fără strategii. În primele zile, cu Zanni și cu Sebi am vorbit cel mai mult. Cu Zanni aveam un prieten comun. Vorbeam de carieră, povesteam despre noi. La început Zanni mi-a spus: Doamne, ce îmi place de tine, ești inteligentă.

Cel mai mare impact negativ l-a avut momentul în care eu am empatizat cu Elena, când a plâns. Băieții i-au adus niște jigniri și ea nu a mai rezistat. Culmea e că nu a plâns în fața camerelor. Am mers la ea, am luat-o în brațe și i-am spus că totul va fi bine. De acolo totul s-a schimbat” a mai spus Irisha, la „Ștafeta mixtă”.

Totodată, Irisha a mai dezvăluit şi faptul că în echiăa sa a existat un grup din care ea, Culiță Sterp și Elena Marin nu făceau parte.

„Eu nu mi-am dorit să intru în gura Ralucăi. Ea făcuse alianță cu băieții, cum putea să zică ceva rău de Zanni, de Sebi. Erau în același grupuleț. Nu mi s-a părut că Culiță face parte dintr-un grup. D-aia am simpatizat cu el. E imparțial”, a declarat Irisha.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 14 mai 2021, 11:10 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă