A murit unul dintre cei mai grasi barbati din lume! Avea doar 29 de ani si peste 400 de kilograme! A murit in chinuri, cauza mortii fiind una dramatica! VIDEO

Publicat: 20 Feb. 2019, 13:57 Life

La ultima cantarire in 2016 barbatul avea peste 400 de kilograme si medicii nu au putut sa-l opereze pana cand nu urma sa mai slabeasca.

A murit unul dintre cei mai grasi barbati! Avea doar 29 de ani si 400 de kilograme! Sean Milliken avea doar 29 de ani cand inima lui s-a oprit din cauza problemelor lui de sanatate. Avea probleme de respiratie din cauza unei infectii.

Tanarul se lupta cu kilogramele in plus inca din copilarie iar obezitatea lui a luat-o razna dupa ce parintii lui au divortat iar el s-a refugiat in mancare. Barbatul de 29 de ani a murit intr-un spital din Texas acolo unde era internat din cauza unei infectii.

A avut probleme cu respiratia si medicii au reusit sa-l resusciteze, dar cateva minute mai tarziu, inima lui s-a oprit. Tanarul era cunoscut in SUA pentru ca in urma cu cativa ani a aparut la o emisiune dedicata persoanelor supra-ponderale iar cazul lui a uimit pe toata lumea.

In 2016 cand Sean Milliken a aparut la TLC avea peste 400 de kilograme si incerca sa slabeasca. Medicii au fost oripilati de conditia lui si de faptul ca la acea vreme nu putea sa stea mai mult de 30 de secunde in picioare din cauza greutatii uriase pe care o avea.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 Feb. 2019, 13:57 Life
Pe aceeași temă