A murit Rodica Mihalache, un cunoscut medic cardiolog al României

Publicat: 11 Dec. 2019, 11:00 News
A murit Rodica Mihalache, un cunoscut medic cardiolog al României

Lumea medicală din țara noastră este în doliu după moartea cardiologului Rodica Mihalache, care a trecut la cele veșnice în noaptea de marți spre miercuri. Vestea este cu atât mai tristă, cu cât reputatul medic urma ca în mai puțin de o săptămână, pe data de 17 decembrie, să împlinească vârsta de 74 de ani.

A murit Rodica Mihalache, un cunoscut medic cardiolog din Pitești
Anunțul a fost făcut chiar de colegii săi din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, unitate medicală căreia Rodica Mihalache și-a dedicat mare parte din viață. „Sincere condoleanţe familiei, la despărtirea de colega noastră, DR. MIHALACHE RODICA! Dumnezeu s-o odihnească în pace!” a scris şeful secţiei, medicul Sorin Marinescu, pe contul său de Facebook, iar postarea sa a stârnit zeci de reacții din partea celor care au cunoscut-o și apreciat-o pentru profesionalismul de care a dat dovadă în întreaga sa activitate.

„Dumnezeu să o odihnească în pace. Sufletul dânsei s-a dus la îngeri. O doamna doctor care punea pasiune în oameni și îi ajuta. Păcat că marile valori se duc. Am rămas șocat când am aflat ca a decedat.

Doamna doctor o să rămâneţi veșnic în gândurile oamenilor faţă de care v-ați făcut datoria de doctor și o să rămâneți veșnic amintirea şi în inimele noastre”, sau „Un suflet bun, un doctor adevărat, nu vă vom uita niciodată, drum lin printre stele Doamna Doctor!!! Condoleanțe familiei”, sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanțe apărute în mediul online.

Publicat: 11 Dec. 2019, 11:00 News
Pe aceeași temă