A ”înflorit” după ce a anunțat că divorțează! Ioana Simion, apariție de sute de mii de euro

Publicat: 30 Oct. 2021, 11:57 Vedete

Ioana Simion pare că a ”înflorit” după ce a anunțat că divorțează de Ilie Năstase. Surprinsă prin oraș cu zâmbetul larg, ea a avut o apariție de sute de mii de euro!

Soția lui Ilie Năstase pare să trăiască fără prea multe regrete după ce anunțat că pune punct căsniciei cu fostul nr. 1 ATP. Iar aparițiile ei recente în spațiul public par să întărească acest fapt.

Cu zâmbetul pe buze, ca și când nimic nu i-ar tulbura liniștea, nici măcar divorțul de Ilie Năstase, Ioana a oprit într-o benzinărie din Capitală, unde avea să-și alimenteze Bentley-ul în valoare de 250.000 €. Bine, nu a făcut ea acest lucru, ci un domn foarte amabil. Ce-i drept, bărbat fiind,  când vezi o asemenea prezență, n-ai cum să nu-i oferi o mână de ajutor. Și a oferit-o! I-a alimentat bolidul de lux cu carburant în valoare de 560 de lei.

Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Ioana a depus actele de divorț

Ioana Simion a mers la Judecătoria Constanța și a depus deja actele de divorț. Dosarul ar fi intrat deja pe rolul secției civile ”minori și familie”, dar primul termen nu a fost fixat încă.

Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că aceasta experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat să lupt, crezând si sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog, să mă înțelegeți că în această perioadă voi avea nevoie de liniște si puțină intimitate!!! Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!❤️🙏”, a fost mesajul scris de Ioana pe Facebook.

Publicat: 30 Oct. 2021, 11:57 Vedete
Pe aceeași temă