A cazut tavanul in clubul Control din Bucuresti. Oamenii sunt speriati ca episodul Colectiv sa nu se repete

Publicat: 06 Dec. 2018, 14:51 News 3

In cursul serii de ieri, mai multi oameni s-au panicat dupa ce, din senin, au inceput sa cada bucati din tavanul clubului Control din Bucuresti.

Aseara, in jurul orei 22:00, -a creat panica in clubul Control din Bucuresti, atunci cand, dintr-o data, pe podea au aparut bucati din tavanul incaperii.

Surse din interior au spus ca accesul in sala s-a oprit pana staff-ul a indepartat toate bucatile cazute, insa cum s-a rezolvat problema, le-a permis din nou sa intre, in mai putin de 30 de minute.

„Control Club, ce facem aici? E inacceptabil! Cade tavanul şi continuaţi să ţineţi clubul deschis? Interziceţi oamenilor să facă poze, măturaţi repede şi continuaţi programul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, lăsând oamenii să intre într-un club în care tocmai a căzut o parte din tavan??

Nu îl închideţi şi-l băgaţi imediat în reparaţii? Vrem să avem oameni care mor iar în cluburi prin Bucureşti? E o iresponsabilitate enormă din partea voastra, ruşine! – la Control Club”,a spus, indignata, Sorin Nedelea, pe o retea de socializare.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Dec. 2018, 14:51 News 3
Pe aceeași temă