De cele mai multe ori, atunci cand calatorim cu avionul, nu luam in calcul si faptul ca o simpla cafea ne-ar putea face mult rau.
O stewardesa pe nume Betty, de la American Airlines, a dat detalii absolut socante despre ce se intampla de fapt cu cafeaua in momentul in care aceasta bautura extrem de populara e servita in avion.
Pentru ca informatia nu e tocmai la indemana oricui, acest secret a fost bine pastrat foarte multa vreme de catre cei care asigura bunul mers al lucrurilor in cadrul companiilor aeriene. Tocmai din acest motiv, stewardesa a preferat sa ramana sub anonimat.
Betty a marturisit ca lucreaza de suficient de multi ani ca stewardesa, incat sa isi fi dat seama de toate trucurile posibile. In ceea ce priveste cafeaua servita pasagerilor, in avion, aceasta a marturisit ca toata lumea ar trebui sa o refuze.
Oricat de bine ar suna oferta, adevarul va face pe oricine sa se razgandeasca rapid. Asta deoarece apa folosita in prepararea acestei bauturi e la fel cu cea care se regaseste in toaletele din avion.
Stewardesa a povestit ca desi apa e una potabila, aceasta circula si prin tevile de la sistemul din toaleta, dar si ca procesul e unul de-a dreptul scarbos.
Mai mult, stewardesa a povestit ca in acea apa se ascund pericole nevazute, pentru ca recent s-au efectuat mai multe teste pentru E.coli, dar si ca respectiva companie aeriana nu a trecut acel test.
„Desi s-au efectuat mai multe analize cu acea apa, pe care nu le-am trecut, a venit o echipa care a apasat pe cateva butoane si a spus pe urma ca totul e in regula. Nu beti cafea cand calatoriti cu avionul”, a povestit Betty.
In plus, femeia a mai marturisit ca absolut toata lumea care calatoreste cu avionul trebuie sa evite atat cafeua, cat si ceaiul, pentru ca acestea sunt preparate folosind o sursa periculoasa de apa.
(sursa: mirror.co.uk)