EXCLUSIV | Alina Pușcău a rămas în România special pentru nunta Lorei: “O să facem un proiect foarte frumos împreună” + A făcut senzație în rochia Roberto Cavalli purtată prima oară când avea 26 de ani

Publicat: 06 oct. 2024, 15:59 Autor: Andreea Archip Vedete

Stabilită de ani buni în America, Alina Pușcău și-a prelungit șederea în România pentru a-i putea fi alături prietenei sale, Lora, într-unul dintre cele mai importante momente din viața ei, respectiv căsătoria cu Ionuț Ghenu după 9 ani de relație. Cei doi și-au unit destinele și au celebrat nunta la Snagov împreună cu cei 340 de invitați. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, Alina Pușcău ne-a povestit despre prietenia cu celebra artistă, rochia Roberto Cavalli pe care a purtat-o la petrecerea de nuntă, dar și proiectul pe care ea și Lora îl pun la cale.

Alina Pușcău face naveta România – America pentru a fi alături de mama ei. Cum doamna Pușcău s-a confruntat cu probleme de sănătate, vedeta a luat avionul și a rămas o perioadă în țară, pentru a se asigura că femeia care i-a dat viață se simte bine și tratamentul are rezultate. Apoi a primit invitația la nunta Lorei și și-a decalat plecarea.

Alina Pușcău despre prietenia cu Lora: „I-am făcut legătura asta și era foarte încântată”

Cum a început prietenia ta cu Lora?

Pe Lora o știu de foarte mult timp, de când prezenta emisiunea “Vorbește lumea”, unde am fost invitată. De acolo am devenit foarte bune prietene și vorbeam despre designerul ei, care îi place foarte mult, Michael Costello. Și când a auzit, ne-am schimbat numerele. “Da, vreau și eu să fiu îmbrăcată de el!” Am schimbat numerele de telefon, au vorbit, dar până la urmă nu știu ce a fost, dar i-am făcut legătura asta și era foarte încântată. Și de atunci am devenit foarte bune prietene.

Ai venit special pentru nunta Lorei sau erai în România?

Am stat special pentru nunta Lorei, pentru că trebuia să plec luna trecută și am zis nu, vreau să stau special pentru nunta Lorei decât să vin și să mă întorc. O să facem un proiect foarte frumos împreună despre cosmetice. Ei îi place foarte mult de mine, așa mi-a zis, sunt spirituală ca ea, am fost în Bali și vrem să facem ceva împreună. Ea acum apare cu rujuri speciale, diferite culori, cum am eu fizionomia, buzele, le voi pune în valoare. Poate și o cremă, nu știu, dar vrem să lucrăm împreună pentru că suntem două suflete care într-adevăr ne bucurăm de orice. Deocamdată am venit să stau cu mama, că nu se simțea bine. Am venit aici să stau cu familia. Vor fi și niște proiecte în afară legate de film.

Alina Pușcău despre rochia Roberto Cavalli: „Nu-mi place să vorbesc de preț, dar o am de foarte mult timp”

Cum ai ales vestimentația pentru petrecerea de nuntă?

Este o rochie neagră, simplă Roberto Cavalli. Nu-mi place să vorbesc de preț, dar o am de foarte mult timp și da, când era mică am purtat-o și acum o port la nuntă.  Îmi place foarte mult pentru că e clasică și simplă.

La ce vârstă ai mai purtat-o?

La 26 de ani.

Ai niște forme de invidiat. Cum te menții?

Mănânc de toate, tot ce-mi cere corpul. Acum am început să-mi ascult corpul, nu mai îmi ascult mintea. Și mă duc la sală.

Alina Pușcău, dar în plic la nunta Lorei cu Ghenu

Le-ai pregătit mirilor ceva special sau darul obișnuit?

Nu știu cum se procedează în România. Am și întrebat că nu știam, dar da, o să fie… într-un plic se pune exact. N-am pregătit nimic special.

Ai vreo bijuterie de care nu te desparți sau care are o semnificație specială pentru tine?

Nu sunt atașată de obiecte sau de bijuterii. Sunt mai mult focusată acum pe cum arăt, cum gândesc, sunt mai mult pe spiritual cum ar veni. Nu mai sunt atașată de material, poate când eram mică da, eram atașată, dar nu, nici de geantă, nici de nimic, nu. Contează foarte mult să lucrezi la tine mai mult decât ce pui pe tine.

Foto: Instagram / ciao.ro

Publicat: 06 oct. 2024, 15:59 Autor: Andreea Archip Vedete
Am absolvit Facultatea de Geodezie în 2005 și apoi un masterat în Comunicare și Relații Publice la SNSPA. Mi-am dorit…...
Pe aceeași temă
×