Alina Pușcău, dezvăluiri despre relația cu Vin Diesel. Care au fost motivele despărțirii: ”A făcut o singură greșeală”

Publicat: 18 Feb. 2021, 09:49 Vedete

Alina Pușcău a dezvăluit în urmă cu mai mult timp că s-a iubit cu celebrul star de la Hollywood, Vin Diesel. Frumoasa șatenă a explicat de ce s-a terminat relația cu bărbatul pe care îl doresc milioane de femei.

Alina Pușcău a făcut dezvăluiri în perioada în care făcea parte din show-ul ”Ferma”, despre viața sa personală. Astfel, șatena le-a povestit colegelor sale faptul că a avut o scurtă relație cu actorul Vin Diesel.

Întrebată despre motivul care a dus la despărțirea de starul hollywoodian, Alina Pușcau a povestit:  „Din cauza tiparului familial și a tatălui meu, mi-era frică de căsătorie, mi-era frică să am copii. (…) Am suferit. Mă duceam acasă și plângeam. Eram rănită. Dar n-am vrut să arăt. Dacă cineva îmi greșea o dată se termina. Vin Diesel a făcut o singură greșeală și s-a terminat. M-a invitat la părinții lui de Crăciun. Un prieten de-al lui a zis că prietena lui l-a lăsat și că vor să meargă toți, ei și alți prieteni, în Miami. Mi-a zis: ”Te superi?”. I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația”, a explica Alina Pușcău, potrivit revistei Viva.

Alina Pușcău, despre cele mai grele momente din copilăria sa

Puțini știu povestea Alinei Pușcău. Vedeta a trecut prin clipe îngrozitoare în copilăria sa, iar cea mai mare parte a fost marcată de scandalurile pe care tatăl său le făcea. Acesta era dependent de alcool și din această cauză mama modelului a divorțat, ajutată chiar de fiica sa.

”Evident că a fost un moment dificil, dar necesar. Dacă ar fi să dau timpul înapoi aș face fix la fel. M-am bucurat că am putut să îi cumpăr mamei o casă la o vârstă așa de fragedă și că am putut să-mi ajut familia. În special, mă bucur că am ajutat-o pe mama să fie independentă și să poată avea o viață nouă”, a mărturisit Alina Pușcău pentru revista Viva.

Deși i-a fost greu, Alina Pușcău recunoaște că a reușit să treacă peste probleme din trecut.

”Am lucrat la mine, la educația și evoluția mea. Trecutul l-am iertat și l-am lăsat în urmă. Doar așa poți merge înainte în viață”, a explicat vedea.

”Cât despre ce am trăit în copilărie cred că m-a făcut mai puternică, m-a întărit și m-a făcut să-mi doresc și mai mult să reușesc în viață”, a mai spus ea.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 18 Feb. 2021, 09:49 Vedete
Pe aceeași temă