Modelul Alina Pușcău, în stare gravă după ce s-a infectat cu varianta Delta! ”Mă omoară, îmi distruge viața!”

Publicat: 28 Sep. 2021, 11:37 Vedete

Alina Pușcău, în stare gravă după ce s-a infectat cu varianta Delta! Celebrul model și-a șocat întreaga comunitate de pe Instagram cu mai multe înregistrări. Cu vocea sugrumată de lacrimi, ea susține că virusul i-a făcut foarte mult rău și a avut nevoie de o ambulanță la domiciliu. 

Modelul Alina Pușcău trece prin coșmarul COVID! Ea s-a filmat în timp ce plânge și explică cât de rău se simte după ce s-a infectatat cu varianta Delta a temutului virus.

Modelul Alina Pușcău, în stare gravă

A mărturisit, de asemenea, că virusul face ravagii în corpul ei și că i-a afectat toate organele!


Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contractat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care l-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos. Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor ca să pot să nu mă simt singură în casă”, a spus Alina Pușcău, disperată, cu ochii plini de lacrimi.

Alina Pușcău a fost prezentă ultima dată în public la petrecerea unei reviste, de pe 8 septembrie. Vedeta era atunci sănătoasă și nu avea nici un simptom. Se pregătea să plece în SUA pentru a-și lua cetățenia americană.

 

Publicat: 28 Sep. 2021, 11:37 Vedete
Pe aceeași temă