Amna a primit un semn divin înainte de divorț: „Atunci am știut că eu trebuie să plec”

Publicat: 01 sept. 2024, 14:33 Autor: Denisa Iordache Vedete

Amna a primit un semn divin înainte de a se despărți de fostul soț. Iată ce a mărturisit artista! 

Amna a fost într-o relație de 12 ani, dintre care o căsnicie de 9 ani, în urma căreia a rezultat un băiețel minunat, David. Vedeta a mărturisit că a primit un semn divin care i-a arătat faptul că trebuie să divorțeze. 

Amna, despre semnul divin 

În anul 2019, Amna divorța de bărbatul alături de care își petrecuse mai bine de un deceniu din viață. Alegerea făcută nu a fost una ușoară, iar Amna a cerut un semn divin care să o ghideze. 

„Înainte să mă despart, am mers la Mănăstirea Ghighiu și am făcut o rugăciune foarte puternică. Am vorbit cu bunicul meu, care nu mai este în viață și care tot timpul îmi dădea bani când eram mică. Am spus: «Dacă trebuie să plec acum, având o situație foarte încurcată atunci, financiar vorbind, nu prea aveam cum să supraviețuiesc singură, dă-mi un semn!». Și nu știu dacă poți să crezi, mi l-a dat Dumnezeu. Nu știa nimeni despre chestia aia. Am primit o sumă de bani foarte mare și atunci am știut că eu trebuie să plec”, a spus Amna pentru Unica. 

Vedeta are o relație apropiată cu Dumnezeu 

Amna a înțeles că dacă relația lor s-a încheiat, a fost pentru că așa a vrut Dumnezeu, iar ea nu are ce să facă în privința asta.

„Am stat foarte mult pe gânduri, din diverse motive, fiind copil la mijloc și așa mai departe. Asta a fost relația mea cu Dumnezeu întotdeauna. Am știut că dacă un om a fost luat de lângă mine, a fost luat cu un scop. Am știut că a trebuit să merg pe un anumit drum, diferit de al altora, cu un anumit scop. Întotdeauna Dumnezeu a fost acolo”, a mai spus vedeta. 

Mai mult, credința a învățat-o pe blondină să rămână umilă și să nu lase celebritatea să-i fure mințile.

„Nimic nu-i pentru totdeauna. Trebuie să muncești pentru ceea ce îți dorești să obții și să înțelegi că poate să dispară într-o clipă dacă faci ceea ce nu trebuie. Dacă te porți urât sau nu duci la bun sfârșit ceea ce ai de dus. Credința cred că e foarte, foarte importantă. Să ai smerenia asta în tine. Să nu ți se pară că ești tu buricul pământului, că nu ești. Ce crezi? Pământul se învârte în continuare și fără tine”, a continuat Amna pentru sursa citată.

 

 

Sursă foto: social media
 

Publicat: 01 sept. 2024, 14:33 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×