Cezar Ouatu și-a cerut în căsătorie iubita! Cum arată inelul pe care artistul l-a ales pentru Raluca

Publicat: 08 aug. 2024, 10:21 Autor: Denisa Iordache Vedete

Cezar Ouatu a îngenuncheat în fața iubitei lui! Artistul a decis să facă pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Raluca. Iată cum a decurs momentul!

Cezar Ouatu a trăit unul dintre cele mai emoționante momente din viața lui. Artistul și-a luat inima în dinți și a adresat marea întrebare. Răspunsul Ralucăi a fost, evident, „DA!”, iar cei doi au postat momentul special pe rețelele de socializare. Cererea a avut loc în Grecia, într-un cadru de vis.

Cezar Ouatu a cerut-o în căsătorie pe Raluca

Cezar Ouatu formează o relație cu Raluca Jurca de 5 ani, iar astăzi a fost momentul în care cei doi au decis să își unească destinele pentru totdeauna. Cei doi se află într-o vacanță de vis în Grecia, iar artistul a postat imaginile cu momentul special, dar și cu inelul. Cezar Ouatu susține că totul a fost spontan, deși își dorea să facă acest pas.

„I asked (Am întrebat-o): NO ? 
She said ( Ea a răspuns) : YES ! 
Emoții, lacrimi de fericire, iubire, voce tremurândă, un scenariu improvizat, o locație și reacția oamenilor din jur din Laguna Albastră demne de Oscar (total neregizat și extrem de natural) !!! 
Este despre dedicare, înțelegere, iubire și respect! 
Dumnezeu ne iubește 😘
, este mesajul postat de Cezar Ouatu pe rețelele de socializare, alături de imagini cu inelul.

cezar ouatu

Între cei doi este o diferență de 19 ani

Raluca Jurca are 24 de ani și este make-up artist. Cei doi s-au cunoscut după ce artistul a încercat să își refacă viața de două ori, iar acum este mai fericit ca niciodată.

„Suntem într-o relaţie foarte frumoasă, ne iubim reciproc. Eu îmi asum acest lucru. Suntem îndrăgostiţi şi avem o poveste frumoasă de dragoste. (…) Ea este cunoscută pe zona de frumuseţe. A fost o perioadă foarte frumoasă de cucerire. I-am cântat. Am învăţat-o să cânte la pian. Iar ea m-a învăţat să mă îngrijesc mai mult, începând de la a nu-mi mai roade unghiile, la cum să mă îmbrac. Am schimbat total stilul”, a declarat Cezar Ouatu la Antena Stars în urmă cu 3 ani.

Sursă foto: social media

Publicat: 08 aug. 2024, 10:21 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×