EXCLUSIV | Dorian Popa s-a extins! A construit 14 case și a cumpărat un teren de 10.000 de metri pătrați + Ce spune despre relația perfectă

Publicat: 29 iul. 2024, 11:13 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dorian Popa muncește mult și obține tot ceea ce își dorește. Artistului îi merge bine din punct de vedere profesional și investește din ce în ce mai mult în imobiliare pentru că își extinde cartierul rezidențial. Până acum a construit 14 case și urmează să facă treabă și mai bună, pentru că a prins foarte multă experiență. Și-a cumpărat un teren de 10.000 metri pătrați și este neobosit. Ciao.ro a aflat toate detaliile de la Dorian Popa. E tare fericit și se gândește deja la noua mașină  de colecție care va sta în garajul lui: un Rolls Royce Phantom!

Dorian, ești o adevărată mină de aur! Te-ai mobilizat cu casele din Domnești! Cât de mult te-ai extins?

Mulțumesc lui Dumnezeu, pe strada mea am atins fabuloasa cifră de 14 căsuțe. 10 căsuțe sunt deja terminate și vândute. În 6 dintre ele vecinii mei dragi deja locuiesc. În următoarele 4 urmează să se mute clienții acum în luna septembrie. Și următoarele 4 abia ce au început a fi construite. Una dintre ele deja este vândută. Mulțumesc lui Dumnezeu că avem clienți și că oamenii apreciază munca noastră. Iar după aceste 14 căsuțe de pe strada mea, mă voi muta fix 50 de metri mai sus pe strada principală, unde am cumpărat un teren de 10.000 de metri pătrați și unde îmi doresc să fac Hatz Residence, The Big One, așa se va numi, unde voi încerca și cu siguranță, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi și reuși să fac și o piscină pentru clienți și un loc de joacă pentru copiii noilor clienți Hatz Residence.
Teoretic mi-am făcut rodajul cu aceste prime 14 căsuțe de pe strada mea, iar la următorul cartier mare îmi doresc să fie ceva, așa, nu neapărat nemaivăzut, pentru că mai sunt și alți dezvoltatori care au făcut case și cartiere extrem de frumoase, dar ceva extrem de frumos la un preț nemaivăzut.

Am văzut că faci și penthouse! E pentru tine sau faci mai multe de vânzare?

Nu este vorba de un penthouse, nu este un secret faptul că etajul 2 al căsuței mele, până mai deună zi, a fost atelier de croitorie, însă în urma ultimelor schimbări din viața mea, mansarda mea a fost eliberată, acolo sunt 100 de metri pătrați open-space, motiv pentru care am decis să renovez și să fac un fel de penthouse, unde abia aștept să vină fratele meu cu nepoții când vor veni în România din Germania, întrucât căsuța mea pe etajul 1 are doar un dormitor și un birou, nu mi-am dorit să am o casă cu foarte multe compartimente, ci mi-am dorit o casă cu mai puține compartimente, dar mari din punct de vedere al spațiului, iar marea modificare pe care sper să reușesc să o fac ca la carte, este faptul că dacă până mai deunăzi, mansarda avea acces cu ajutorul unei scări exterioare montate pe spatele casei. Acum vom găuri tavanul din birou, respectiv podeaua din mansardă, pentru a putea face urcarea în mansardă prin casă.

Ți-ai renovat casa și faci unele modificări! Ai reușit să-ți faci și garajul acela la bacon despre care vorbeai la un moment dat și pe care l-ai descoperit la un hotel din Germania?

Am învățat un lucru de la oamenii mai în etate și cu mai multă experiență de viață decât mine, și anume că la un moment dat trebuie să te oprești în a investi încontinuu în casa ta, pentru că idei îți vin, Slavă cerului, însă din punct de vedere business nu este neapărat cea mai bună alegere. Motiv pentru care nici gând să-mi fac un garaj cu lift în care să-mi ajungă mașina la balcon la dormitor, întrucât nu are sens. Dar, dacă tot mă întrebați de această variantă, în momentul în care voi putea fi șofer și eu din nou, îmi doresc foarte mult să-mi achiziționez a doua mașină a visurilor mele, și anume Rolls Royce-ul, și dacă lucrurile decurg cum trebuie, este posibil ca unul dintre pereții parterului living-ului, care comunică cu garajul, să fie dărâmat și să fie făcut din sticlă.

Până la sfârșitul acestui an cât de bogat te vezi, din toate proiectele tale noi în imobiliare? Tu ești mereu transparent și vorbești despre asta!

Sfârșitul anului 2023 m-a învățat că trebuie să-mi doresc să fiu liniștit, să fiu împăcat cu mine, mai presus de avuția monetară, pecuniară, motiv pentru care nu-mi doresc decât să muncesc, să avansez mai bogat sau mai puțin bogat. Tot ce-mi doresc este să fiu sănătos și liniștit, atât în minte cât și în suflet.

4 iulie te-a prins în Statele Unite! Cum ai trăit tu cu adevărat Ziua Americii și cât de mult te-ai bucurat de această experiență autentică?

A fost senzațional, atmosfera la ei este senzațională de sărbători. Îmi doresc să trăiesc și un Thanksgiving în America, să văd cum este și de sărbătoarea aceea la ei, care este tot o sărbătoare extrem de titrată. „4th of July” a fost senzațional, la fel cum a fost întreaga Americă și nu pot decât să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am avut șansa și sper să am șansa să călătoresc în toate statele ce alcătuiesc această America.

Ce ți-a plăcut cel mai mult în America? Te-ai muta acolo definitiv?

Cel mai mult mi-ai plăcut oamenii, locuri frumoase, găsești și în Europa, găsești și pe alte continente, Planeta noastră este superbă, însă omul sfințește locul, iar americanii au acel vino-încoa. Sunt mult mai relaxați, mult mai deschiși și nu se bazează pe ia să văd cu ce s-a îmbrăcat ăla, ia uite cum a ieșit ăla pe stradă, ia uite cum vorbește ăla la telefon mai tare sau mai încet, lucru pe care și noi, europenii, condider că ar trebui să-l invățăm și să-l luăm drept exemplu. Nu este mai puțin adevărat că și americanii au minusurile lor. Hai să nu îi transformăm acum în idealul uman sau idealul de loc pe planetă aceasta. Însă, din punct de vedere relaxare mentală și jovialitate, noi, europenii, trebuie să mai învățăm multe.
Nu știu dacă m-aș muta neapărat, întrucât nu mă regăsesc în totalitate. Sau poate încă nu am reușit să cunosc atât de bine toată America sau cultura americană. Dar sunt anumite minusuri care încă parcă nu mi-ar spune să mă mut acolo. Plus că nu este un secret faptul că eu iubesc foarte mult România. Îi sunt extrem de recunoscător lui Dumnezeu că într-o țară care se mișcă un pic mai dificil din punct de vedere economic, am reușit să am o viață mai mult decât decentă. Eu îmi doresc să rămân în România până când nu o-i mai fi și să fiu măcar așa cum sunt acum până când nu o-i mai fi.

„Fericirea din inima mea pare de neoprit”

Se știe despre tine că ești generos! Mai pui și pentru tine bani deoparte? Sau mamei tale i-ai făcut vreun salariu lunar, îi pui bani în cont des de obicei?

Mama mea are o sumă fixă pe care o primește în fiecare lună, pe care cu brio în fiecare lună reușește să o cheltuiască, motiv pentru care îi mai trimitem și bani adiționali. Dar așa cum am spus, și o mai spun încă o dată, din punctul meu de vedere, în prima parte a vieții, noi suntem copiii părinților. Iar pe măsură ce trec anii, părinții noștri devin copiii noștri și trebuie să avem grijă de ei.
Normal că pun bani deoparte, dar nu îi pun pentru mine, îi pun pentru business-urile mele. Iar chiar dacă de multe ori îmi poate părea că sunt o persoană cheltuitoare, să știți că sunt extrem de cumpătat. De așa natură, încât să pot avea întotdeauna banii pentru business și backup pentru zilele negre.

Ai fost destul de liniștit în ultima perioadă în ceea ce privește mașinile. Nu le-ai mai schimbat atât de repede. Vine Rolls Royce-ul?

Rolls Royce-ul va veni. Exact cum v-am spus, în momentul în care permisul meu va fi înapoi la loc de cinste, pentru că mă doare inima să cumpăr o mașină și să nu o pot conduce în ziua în care ajunge în țară. Eu trebuie să o iau de la reprezentanță și să o duc în gărăjel.
Asta e ordinea firească a lucrurilor. Mi s-ar fi părut și mi se pare în continuare stupid să îmi cumpăr mașini în contextul în care eu nu sunt șofer. Și ca să clarificăm un pic situația cu Rolls Royce-ul: Rolls Royce-ul vine, dar când va veni, va veni bine, pentru că îmi doresc vârful de gamă de la ei și anume Rolls Royce Phantom, care este o mașină ce valorează undeva la 600.000 de euro. Mulțumesc lui Dumnezeu!

Cât de fericit este Dorian Popa în momentul de față?

Fericirea din inima mea pare de neoprit. Cred că este o chestie cu care am fost înzestrat. Cred că este harul pe care eu l-am primit de la Dumnezeu și pentru care îi mulțumesc în fiecare zi și în fiecare seară când îmi fac rugăciunea. Sunt foarte fericit, sunt liniștit și mai presus de orice, încă o dată, a mia oară, cu riscul de a plictisi, îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătos.

Cazi mereu în picioare, cum se zice, atunci când traversezi perioade mai puțin bune! Ai profil de campion?

Nu știu, cred că ar fi total greșit să spun eu dacă am profil de campion sau nu, însă pot spune că greutățile din prima parte a vieții, din tinerețe, familia mea destrămată și puterea pe care am văzut-o la mama mea în a ne crește și în a depăși aceste momente, m-au făcut să fiu și eu cât se poate de puternic. Dar mai presus de orice, eu cred că Dumnezeu mă trece prin toate momentele grele și El știe de ce a ales ca eu să pot să și trec peste aceste momente grele.
Nu pot decât să fiu recunoscător, să-i mulțumesc și în aceeași ordine de idei să fiu recunoscător oamenilor mei pentru că fără oamenii mei alături de mine, fără toți cei care mă susțin, nu aș fi putut trece peste aceste momente. Le mulțumesc din suflet, îi mulțumesc și lui Dumnezeu și nu-mi doresc decât să fiu sănătos pentru că pe mai departe toate au o rezolvare.

Ce te deranjează cel mai tare acum legat de viața ta?

Cel mai tare mă deranjează acum în ceea ce privește viața mea, neliniștea mondială. Și faptul că stăm, așa, parcă pe un butoi cu pulbere, gata-gata să explodeze. Nu-mi place chestia asta. Eu aș vrea ca oamenii să se iubească, să fie înțelegători. Matei 55, versetul pe care îl menționez la fiecare concert, spune: “Ferice de cei blânzi, căci ei vor moșteni pământul”.
Sunt un visător și vreau să cred că voi mai prinde măcar o zi din viața aceasta, în care oamenii nu vor mai fi răi unii cu alții, vor încerca să se ajute unii pe alții, nu vor mai fi invidioși. Asta-mi doresc eu și asta urăsc acum la viața pe care o trăim.

Ce îți mai face piciorul operat?

Piciorușele mele sunt bine, Slavă cerului! Avem două operate, două rupte. Unul acum cinci ani, unul acum un an. Am și tatuat pe fiecare dintre ele anii în care s-au rupt, 2018 respectiv 2023. Le mulțumesc din suflet domnului dr. Codorean și preparatorului Ovidiu Kurti de la FCSB, care au avut grijă ca picioarele mele să revină 100% la normalitate.
Îi mulțumesc și domnului Meme Stoica pentru că m-a primit alături de fotbaliștii de la FCSB să mă recuperez și sper să nu mă mai întâlnesc prea curând cu astfel de accidentări.

Ce vine nou pentru Dorian Popa pe partea muzicală? Cum îți vei surprinde fanii?

Am câteva piese pregătite, sunt niște balade de dragoste. Cred că ăsta este lucrul cu care vreau să-mi uimesc fanii. Nu că n-aș mai fi scos până acum balade de dragoste, dar piesele pe care le am pregătite îmi plac foarte mult și mi se pare că mă și reprezintă din punct de vedere sufletesc. Abia aştept să le lansez.

O să-ți expui viața privată și de acum încolo, în momentul în care o să ți-o refaci? Ce ai învățat din greșelile trecutului?

Dacă facem așa o introspecție, ne putem aminti că eu nu mi-am expus foarte mult viața personală nici până acum, dar probabil că voi fi un pic mai atent în ceea ce presupune această expunere a vieții private, pentru că, în primul rând, nu cred că este necesar. Dacă până acum expunerea, să spunem că am făcut-o din suflet gândindu-mă că nu aș vrea să fie ceva ce oamenii care mă urmăresc să nu știe, poate de acum voi avea grijă, dacă oamenii care mă urmăresc vor să știe, să afle cumva de la mine în mod direct. Nu îmi dau seama, nu pot să spun că regret neapărat ceva, nu pot să spun că am făcut greșeli în ceea ce îmi privește viața personală în trecut, cred că acesta a fost destinul meu, cred că așa a ales să se întâmple lucrurile în viața mea și nu știu, vedem ce o fi pe viitor.

„Sper că am plătit pentru greșelile pe care le-am făcut”

Cum ar trebui să arate viitoarea ta parteneră de viață sau ce să nu îi lipsească pentru a fi totul perfect?

Nu am făcut un profil al viitoarei partenere de viață, nici nu-mi doresc să mă gândesc la a-mi calcula acești pași. Cu siguranță-mi este scris în cartea vieții ce se va întâmpla pe mai departe din punct de vedere emoțional.

Există, de fapt, relații perfecte?

Eu nu cred că există relații perfecte, eu cred că există relații în care chimia atinge acel nivel necesar pentru a putea lăsa fiecare de la el de așa natură încât lucrurile să meargă bine și mai cred în compatibilitate, care probabil câteodată este, câteodată nu.

Crezi că ai plătit până acum un preț pentru succesul de care te bucuri în prezent?

Nu cred că există un preț pe care trebuie să-l plătești atunci când ai succes, cred că există un preț pe care trebuie să-l plătești atunci când greșești. Și da, am greșit, mi-am și asumat lucrul acesta și nu pot decât să sper că am plătit pentru greșelile pe care le-am făcut, pentru că greșeli nu-mi doresc să mai fac, dacă voi mai face, Doamne Doamne va avea preț și pentru acelea.

Ce restricții îți impui atunci când vine vorba de cheltuieli? Cât de cumpătat ești?

La mine cu cheltuitul, de când am început cu cartierul Hatz Residence, treaba stă în felul următor. Cât suntem în plin moment de investiție, nu ne batem joc de bani. În momentul în care investițiile sunt la loc sigur, și anume terenuri dorite, cumpărate, case începute, terminate, atunci mă mai delectez și eu. Cu câte un articol vestimentar, că acolo e slăbiciunea mea, poate cu câte o mașină, pentru că, a mia oară spun, în viață trebuie să fim fericiți. Și dacă pe mine, în speță, mă fericesc mașinile, apoi poate mâine n-oi mai fi. De ce să nu încerc să mă și bucur de viața aceasta efemeră pe care am primit-o de la Doamne Doamne.

foto: social media

Publicat: 29 iul. 2024, 11:13 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×