TOP CIAO.RO | Şi-au făcut de cap fără să le pese că sunt în public! Delia Matache, Gina Pistol sau Roxana Ionescu aşa cum nu le-ai mai văzut vreodată

Publicat: 21 mai 2024, 15:20 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

CIAO.RO vă surprinde cu un top inedit! 25 de dive au încins imaginaţia bărbaţilor cu gesturile pe care le-au făcut în public fără ruşine. Nu rataţi imaginile din GALERIA FOTO nu o să regretaţi!

La plajă, în club sau în locuri care mai de care mai neobișnuite, așa au fost surprinse divele autohtone, în timp ce se distrau fără nicio grijă! Licoarea lui Bachus a pus stăpânire pe vedetele noastre, iar ce a ieşit este destul de greu de comentat. Din acest motiv am făcut o selecţie rapidă a celor mai hot ipostaze în care le-am surprins!

Şi-au făcut de cap fără să le pese că sunt în public

Loredana Chivu, Daniela Crudu, Roxana Ionescu sau Gina Pistol sunt doar câteva dintre vedetele care nu au avut nicio problemă să se sărute, în public, cu persoane de același sex.

Fie că s-au sărutat pasional sau ușor timid, vedetele au reușit să stârească imaginația masculilor care, firește, roiau în jurul lor. Nu lipsesc din galeria noastră nici Delia Matache, Laura Andreșan, Roxana Ionescu, DJ Wanda și Simona Trașcă. La unele nume cel mai probabil nu va aşteptaţi, dar divele au făcut-o lată! Imaginile pe care vi le prezentăm, în exclusivitate, sunt, cu adevărat, de colecție.

Oglindă, oglinjoară cine e cea mai provocatoare din ţară?

Divele au luat-o la pas, fiecare în treaba ei, dar nu oricum, ci cu cele mai mulate haine din garderobă. Paparazzi CIAO.RO au fost pe fază şi le-au surprins. Nu o să vă stricăm surpriza, deci vă invităm să parcurgeți, cu răbdare maximă, fiecare poză din GALERIA FOTO și să vedeți pe ce locuri s-au clasat Andreea Marin, Oana Cuzino, Daniela Crudu ori Gabriela Cristea.

Cine sunt cele 25 de sexy-vedete care se luptă să urce pe podium? Bianca Drăgușanu, Roxana Nemeș, Anna Lesko, Daniela Crudu, Adelina Pestrițu, Simona Senzual, Larisa Tănăsoiu, Marina Dina, Roxana Vancea, Mira, Andra Măruță, Ema Uta, Andreea Bănică, Gabriela Cristea, Alina Laufer, Lili Sandu, Anca Țurcașiu, Oana Cuzino, Amna, Loredana Groza, Romanița, Denisa Tănase, Andreea Marin, Oana Mareș și Gina Pistol.

 

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 21 mai 2024, 15:20 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×