EXCLUSIV | Concluzii trase de Andrei Krișan după săptămâna de Survivor All Stars: ”A fost surpriza serii”

Publicat: 02 feb. 2024, 14:51 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Aseară, pe PRO TV s-a încheiat cea de-a treia săptămână din cel mai puternic sezon al formatului Survivor All Stars. Reality show-ul le-a adus telespectatorilor atât jocul de recompensă, cât și un nou Consiliu și Eliminare. De această dată, a plecat primul Războinic din joc, și anume Relu Pănescu. Despre toate, a vorbit ca fiecare dată, în exclusivitate, Andrei Krișan.

”O nouă zi, o nouă victorie! Așa cum am văzut, Faimoșii ajung să câștige și acest joc de recompensă: niște Sandwich club-uri fantastice. Încă am „traume”, vise foarte frumoase cu acele sendvișuri (râde). Motivația a fost foarte grozavă la Faimoși, după cum am văzut. Chiar s-au coordonat extraordinar de bine. ”Cuplul” Jador și Nemeș asigură două puncte, Zmărăndescu închide jocul… excelent! Mi se pare că s-au coordonat mai bine ca niciodată. La Războinici, deși au fost cuplările bune, ținta aia… nu prea au reușit. Relu nu a găsit locașul pentru a pune bastonul acela… ceva s-a întâmplat acolo”, a spus acesta după ce fostul lui trib a continuat seria înfrângerilor, permițându-le Faimoșilor să se bucure de o masă copioasă.

Concluzii trase de Andrei Krișan după săptămâna de Survivor All Stars

Această înfrângere a adus și o serie de comentarii abrupte în trib, care au avut-o în centru pe Maria Lungu. ”Bineînțeles că la Războinici, Maria Lungu are multe lucruri de spus, chiar dacă nu cred că Războinicii le-au cerut. Ce am mai observat este că Iancu încearcă să scoată în evidență anumite lucruri cu fetele. Din nou, nu știu neapărat dacă era momentul, dacă era o reacție la înfrângere, dacă Iancu începe să resimtă și el foamea la fel ca restul. Până la urmă, chestiile astea sunt fondate pentru că au pierdut imunitatea, simte și Maria că este una dintre ținte, una dintre persoanele care o să fie nominalizate. Cumva se simte exclusă… probabil, nu știu, nu-mi dau seama, cel puțin cam asta observ din context. Sper ca Maria să-și dea seama de lucrurile astea”, a comentat Krișan.

Se pare că fostul concurent a reușit să de această dată să prevadă cine va merge la duel: ”Eu am tot făcut săptămâna aceasta, la fel ca și săptămâna trecută, câteva premoniții și mă tot gândeam care ar putea să fie nominalizarea, fie ea de comun, fie ea de colan. Să fiu al naibii, chiar am reușit să fac o premoniție adevărată. Cum? Am gândit așa: din punct de vedere sportiv, era clar și evident că va fi Ralu pentru că, la băieți, el aduce cele mai puține puncte, urmat de Robert, care este pe penultimul loc la Războinici și cu siguranță, el nu ar fi putut fi nominalizat. El stă bine și pe social, și pe sportiv, chiar dacă nu a adus cele mai multe puncte. Pe lângă asta, consider că Maria, din punct de vedere social, o să fie nominalizată pentru că așa se simte de la bun început. Era destul de evident că urmau să fie Relu cu Maria”.

Concluzii trase de Andrei Krișan după săptămâna de Survivor All Stars

Cu toate acestea, Andrei nu se aștepta deloc ca Relu să plece acasă, ci o vedea chiar pe Maria, care a fost în sezon cu el, ca prima victimă a duelurilor în tribul albastru: ”Surpriza surprizelor este că Relu este eliminat din Survivor All Stars… și nu eliminat de oricine: primul duel fată-băiat din competiție este cu Maria Lungu. Maria Lungu nu trebuie subestimată. A făcut un puzzle mult mai repede decât Relu și a rămas foarte în urmă. Nu știu ce s-a întâmplat la Relu, a avut un blocaj, pur și simplu nu a mai putut vizualiza în spațiu ce se întâmpla acolo cu piesele respective. A fost surpriza serii. Dovadă că femeile nu trebuie subestimate, dar în principal, nu trebuie subestimată Maria pentru că rămâne încă o săptămână. Dacă în sezon cu mine a rămas doar două săptămâni, acum e săptămâna patru și e mai puternică ca niciodată. Gestul ei a fost mai mult nejustificat, n-am înțeles de ce a avut nevoie să facă treaba asta. Culmea este că, în ciuda gestului respectiv, colegii ei tot s-au dus și s-au bucurat pentru ea, ceea ce ar trebui să-i dea de înțeles Mariei că nu este necesar să fie răutăcioasă. Colegii sunt alături de ea, orice ar fi. Relu a plecat… jos pălăria. Asta a fost scris, atât a rămas. Este simplu”.

Concluzii trase de Andrei Krișan după săptămâna de Survivor All Stars

Înainte de a încheia, Andrei a analizat, per total, cele întâmplate și a mai adăugat: ”Concluzia este că Faimoșii s-au gândit la strategii mult mai bine, deși la ultimul joc înainte de eliminare, părea că nu prea se descurcă și nu prea înțeleg ce se întâmplă acolo cu permutările, cine cu cine să se cupleze, dar au reușit să facă cea mai bună strategie. Toată săptămâna, de altfel, au reușit să aibă succes la jocuri și au fost și scoruri destul de apropiate. Dacă ar fi să mă întrebați pe mine dacă pică sau nu Războinicii, dacă o să-și revină sau n-o să-și revină… începe o nouă săptămână, începe jocul de provizii, mâncarea e importantă, vine și jocul de imunitate, nu cred că o să se lase mai prejos Războinicii. Tocmai, din contră, o să vină și mai motivați. Cred că din cauza plecării lui Relu, chiar dacă Războinicii s-au bucurat pentru Maria, nu mai vor să fie eliminați și vor da tot ce pot într-o nouă săptămână”.

Show-ul continuă săptămâna viitoare, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO.

Publicat: 02 feb. 2024, 14:51 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×